Σχεδόν αίθριος θα διατηρηθεί ο καιρός στη Μαγνησία τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τον «ΕΜΕΣ Αλέξανδρος Τακούδης», ενώ η θερμοκρασία θα φθάσει σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα και θα αυξηθεί σε επίπεδο Θεσσαλίας, το Σαββατοκύριακο, φθάνοντας και τους 35 βαθμούς Κελσίου.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο κ. Θεοφάνη Τακούδη, για σήμερα Τετάρτη, στο νομό μας, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, οι άνεμοι βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο έως ισχυροί., ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18…31 οC.
Την Πέμπτη, ο καιρός θα διατηρηθεί αίθριος, οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο έως ισχυροί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18…31 οC. Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι θα διατηρηθούν βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο έως ισχυροί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18…31 οC.
Οι ενδείξεις σε επίπεδο Θεσσαλίας για το ερχόμενο Σάββατο, δείχνουν ότι ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι και η θερμοκρασία σε άνοδο 32-35 οC. Την επόμενη ημέρα, την Κυριακή, πάλι σε πανθεσσαλικό επίπεδο, ο καιρός θα παραμείνει αίθριος, οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία σε αμετάβλητη 32-35 οC.
Αίθριος καιρός, ανεβαίνει η θερμοκρασία
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.































