Αίθριος θα παραμείνει ο καιρός στη Μαγνησία

Με λίγες συννεφιές και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας

Με αίθριο σε γενικές γραμμές καιρό και λίγες συννεφιές σε κάποιες περιπτώσεις, θα συνεχιστεί η εβδομάδα στη Μαγνησία, σύμφωνα με τον «ΕΜΕΣ Αλέξανδρος Τακούδης».
Πιο συγκεκριμένα, για σήμερα Τετάρτη στο νομό μας, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, οι άνεμοι ανατολικοί ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -01…11 οC.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με λίγες συννεφιές, αυξημένες στις ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -04…09 οC.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, οι άνεμοι ανατολικοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -01…13 οC.

Οι ενδείξεις σε επίπεδο Θεσσαλίας, δείχνουν ότι ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με λίγες συννεφιές, αυξημένες στις δυτικές περιοχές. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι ασθενείς και στο Αιγαίο έως μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία σε άνοδο και η ανώτερη στους 12 – 14 οC.

Την Κυριακή, πάλι σε επίπεδο Θεσσαλίας, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, οι άνεμοι νότιοι ασθενείς και στο Αιγαίο έως μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία σε άνοδο και η ανώτερη στους 13…15 οC.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.