Ευχαριστίες Σταμάτη Περίσση σε φορείς για την ομαλή ολοκλήρωση της θερινής περιόδου

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμαρχος Σκοπέλου κ. Σταμάτης Περίσσης με αφορμή την ολοκλήρωση της θερινής περιόδου, επισημαίνοντας πως όλοι μαζί συνέπραξαν ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά στο νησί, σε μια πρωτόγνωρη περίοδο με την πανδημία του κορωνοϊού.
Ειδικότερα, ο Δήμαρχος του νησιού επισημαίνει χαρακτηριστικά πως “Ο Δήμος Σκοπέλου, ενόψει του τέλους της θερινής περιόδου, ευχαριστεί θερμά τους δημόσιους εθνικούς και τοπικούς φορείς και ιδιαιτέρως το Υπουργείο Εσωτερικών, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος, τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, το Αστυνομικό Τμήμα Σκοπέλου, το Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σκοπέλου, το Δασαρχείο Σκοπέλου, όπως επίσης και τους ιδιώτες για την αγαστή τους συνεργασία.
Η θερινή- τουριστική περίοδος του έτους 2020, δεδομένης της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης από την εξάπλωση του ιού COVID 19, αποτέλεσε μια πραγματική πρόκληση για τον Δήμο Σκοπέλου. Ωστόσο, η άψογη συνεργασία με τους δημόσιους φορείς και ιδιώτες του νησιού και η συλλογική προσπάθεια όλων, μας έδωσε την δύναμη να παραμείνουμε πιστοί στο έργο μας για την εξυπηρέτηση του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου, με έμφαση στις ανάγκες της τοπικής μας κοινωνίας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η κινητοποίηση και επίταση των κοινών μας προσπαθειών, εξασφάλισε μία ομαλή και παραγωγική θερινή περίοδο, παρά την δυσχερή υγειονομική και οικονομική συγκυρία, την οποία διέρχεται η χώρα.
Τέλος, ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στην ιδιωτική πρωτοβουλία των τοπικών επιχειρήσεων, που με τις ευγενικές χορηγίες, συνέδραμαν το κοινωνικό μας έργο και απέδειξαν έμπρακτα ότι στέκονται αρωγοί στις ανάγκες των δημόσιων φορέων αλλά και του κοινωνικού συνόλου”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.