Ευθύμης Ζιγγιρίδης: «Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι στον αγώνα για την αναβάθμιση της Θεσσαλίας»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Το δικό του ευχαριστώ λέει σε φίλους, υποστηρικτές και ψηφοφόρους  ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού, πρόεδρος της Πρότασης Ζωής κ. Ευθύμης Ζιγγιρίδης. Ο ίδιος αν και δεν κατάφερε να εκλεγεί στέλνει ένα μήνυμα ενότητας επισημαίνοντας ότι στον αγώνα για την αναβάθμιση της Θεσσαλίας δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.

Ειδικότερα, αναφέρει στην ανάρτησή του «αγαπητοί φίλες και φίλοι μου. Δώσαμε ένα δύσκολο και επίπονο προεκλογικό αγώνα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο καθένας από εμάς έδωσε τον καλύτερο εαυτό του σε αυτόν τον αγώνα κάτω από δύσκολες συνθήκες. Με ρώτησε ο Κώστας Αγοραστός όταν τον επισκέφθηκα να συζητήσουμε για την υποψηφιότητα μου τον Ιούλιο,  εάν ξεκίνησα  τον αγώνα και του απάντησα όχι δεν ξεκίνησα, αφού δεν σταμάτησα ποτέ τον αγώνα για τον τόπο μου όλα αυτά τα χρόνια από όποιο μετερίζι. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν σε αυτήν την προσπάθεια μου. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την σύζυγο μου Ρένα Παπάζογλου για την διαρκή και έμπρακτη υποστήριξη της μα κυρίως γιατί ανεχόταν τις ιδιαιτερότητες μου ειδικά κάτω από την πίεση της προεκλογικής περιόδου.

Ο δικός μας συνδυασμός δεν νίκησε, αλλά δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι στον αγώνα για την αναβάθμιση της Θεσσαλίας. Να ευχηθώ στη νέα Περιφερειακή Αρχή του τόπου καλή δύναμη, καλή θητεία και θα είμαστε δίπλα τους να βοηθήσουμε για το καλό της Θεσσαλίας.

Θα είμαι ΕΔΩ για την Θεσσαλία. Θα είμαι ΕΔΩ για την Μαγνησία. Θα είμαι ΕΔΩ για τους πολίτες αυτού του τόπου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.