Φεύγει ο «Διομήδης» και έρχεται αίθριος καιρός με χαμηλές όμως θερμοκρασίες

Φωτό αρχείου
Ενδεχόμενες κατά τόπους βροχές την Κυριακή στη Μαγνησία

Η επέλαση της κακοκαιρίας «Διομήδης» φαίνεται να υποχωρεί σιγά σιγά εφόσον τα δεδομένα του καιρού από σήμερα Παρασκευή αλλάζουν. Σύμφωνα με τον κ. Θεοφάνη Τακούδη και τον Μετεωρολογικό Σταθμό «Αλέξανδρος Τακούδης» σταματούν οι χιονοπτώσεις σε ορεινά και ημιορεινά, ο καιρός σημειώνεται αίθριος και το θερμόμετρο κάνει «βουτιά», φτάνοντας έως και τους -1 βαθμούς Κελσίου.
Αναλυτικά, σήμερα Παρασκευή ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος με τους ανέμους, όμως, να είναι βόρειοι έως και ισχυροί και την θερμοκρασία στην πόλη του Βόλου να κινείται από τους -1.0°C έως τους 6.0°C.
Το Σάββατο τα φαινόμενα εξασθενούν τελείως και ο καιρός βελτιώνεται. Ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι μέτριοι και κατά τη διάρκεια της ημέρας αναμένονται ηλιοφάνειες με χαμηλή όμως θερμοκρασία και πολύ κρύο. Στον Βόλο η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από τους 1.0°C έως 7.0°C.
Σύμφωνα με τον κ. Τακούδη οι ίδιες καιρικές συνθήκες με τις αντίστοιχες θερμοκρασιακές διακυμάνσεις θα διατηρηθούν και την Κυριακή.Ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος με λίγες συννεφιές στα νοτιοανατολικά του νομού, όπου πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και η θερμοκρασία στον Βόλος θα φτάσει έως τους 7.0°C.
Η έναρξη της εβδομάδας δεν παρουσιάζει κάποιου είδους φαινόμενα. Ο καιρός θα είναι αίθριος, με τους ανέμους να είναι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κινηθεί από τους 3.0°C έως τους 10.0°C.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.