Γ. Ξηραδάκης: «Γαλάζιος καπνός από την κάλπη»

Συνεχίζει τις περιοδείες του ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Ν.Δ.

«Γαλάζιος καπνός θα βγει από την κάλπη στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου και το μήνυμα θα είναι ισχυρό και ηχηρό για την πολιτική αλλαγή που έρχεται», επισημαίνει προς τους Έλληνες πολίτες ο Βολιώτης υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Ξηραδάκης.

Σήμερα ο κ. Ξηραδάκης θα επισκεφθεί στις 10.30’ το πρωί το Μουζάκι Καρδίτσας, όπου θα παραστεί στην προεκλογική ομιλία του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού, στην κεντρική πλατεία της πόλης. Στις 13.30’ θα συναντηθεί στα Τρίκαλα με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ της ΝΔ Κώστα Τρέλλη και στις 18.30’ θα παραβρεθεί στην εκδήλωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ), στην αίθουσα της Εξωραϊστικής Λέσχης Βόλου. Ο κ. Ξηραδάκης θα επισημάνει πως βασικός στόχος του προγράμματος της ΝΔ είναι η ελάφρυνση των ιδιοκτητών ακινήτων από την υπέρογκη φορολογία.

Στις 20.20’ ο Γιώργος Ξηραδάκης θα συμμετάσχει στην εκδήλωση που διοργανώνει η ΝΟΔΕ Μαγνησίας με τον αντιπρόεδρο του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη στο LA NAVE (ακτή ΝΟΒ στον Άναυρο).

Αύριο Κυριακή θα περιοδεύσει στην Ελασσόνα στις 12 το μεσημέρι, όπου θα συναντηθεί με τον μητροπολίτη Χαρίτονα και στις 12.30’ με στελέχη της ΝΟΔΕ του κόμματος. Στις 13.30’ θα συναντηθεί με κατοίκους και στελέχη του κόμματος στην πλατεία Ελασσόνας, ενώ στις 18.00’ θα επισκεφθεί το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου δημάρχου Τυρνάβου Ι. Κόκουρα και θα συναντηθεί με στελέχη της ΝΟΔΕ. Στις 19.00’ θα συναντηθεί με πολίτες στο καφέ ΟΚΟ, Ρούσβελτ 67, στη Λάρισα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.