Για τα θέματα των ΑΣΣΥ είχε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος

Φωτογραφία από τη σημερινή συνάντηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Ν.Δ. Χρήστου Μπουκώρου με τους εκπροσώπους των στρατιωτικών ενώσεων

Με τους εκπροσώπους των στρατιωτικών ενώσεων Μαγνησίας, Λάρισας και Καρδίτσας συναντήθηκε σήμερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. και βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος ενόψει του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας που θα συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής την προσεχή Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, η συζήτηση επικεντρώθηκε γύρω από τη διάταξη του άρθρου 53 που αφορά την αποκατάσταση της βαθμολογικής εξέλιξης των αξιωματικών αποφοίτων ΑΣΣΥ, ενώ παράλληλα συζητήθηκε και το θέμα της εύρυθμης επαγγελματικής συνέχειας των ΕΠΟΠ που αφορά περίπου 26.000 στρατιωτικούς. Ο βουλευτής δεσμεύτηκε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του να ξεκινήσει παρεμβάσεις και για το θέμα των ΕΠΟΠ.

Οι εκπρόσωποι των στρατιωτικών ενώσεων ευχαρίστησαν θερμά τον βουλευτή Μαγνησίας για τον αγώνα που έχει κάνει για την τάξη των στρατιωτικών και ιδιαίτερα τον τελευταίο 1,5 χρόνο σχετικά με τη βαθμολογική δικαίωση των τάξεων ΄91, ΄92 και ΄93 των ΑΣΣΥ αλλά και τώρα για τους ΕΠΟΠ, ενώ συμφώνησαν αμφότεροι να συνεχιστεί η στενή και παραγωγική συνεργασία τους προκειμένου να διευθετηθούν τα όποια ζητήματα απασχολούν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.