Η «Γιορτή της γυναίκας» στο ΚΗΦΗ Αγριάς

φωτογραφία αρχείου

Τo Κ.Η.Φ.Η Αγριάς της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για την «Ημέρα της γυναίκας», την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018, ώρα 6:00 στο Μεζεδεπωλείο εστιατόριο, Pόκα – Μανταρίνι, στην Αγριά. (παραλιακός δρόμος Λεωφόρου Δημοκρατίας, πλησίον Κ.Η.Φ.Η Αγριάς).

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι η κ. Κοκκώνη Αποστολία, ψυχολόγος-κοινωνική λειτουργός στην Δ/νση Υγείας, με την ιδιότητα της κοινωνικής συμβούλου, Περιφέρειας Θεσσαλίας και Βορείων Σποράδων, και η κ. Αχμάτ Αικατερίνη, γιατρός και προϊσταμένη του τμήματος αγωγής και προαγωγής της Υγείας.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν η χορωδία με τα τμήματα που δραστηριοποιούνται στην ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ , καθώς η παραδοσιακή χορωδία, το χορευτικό του Ομίλου ερευνών Πηλίου Αγριάς και οι εξαιρετικοί μουσικοί του καταστήματος που θα διασκεδάσουν όλους τους καλεσμένους.

Το ΚΗΦΗ Αγριάς λειτουργεί στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος Θεσσαλιάς 2014-2020 στον άξονα προτεραιότητας 2α «Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού, ενεργώς κοινωνική ενσωμάτωση», ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ.»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.