«Η κοινωνία στενάζει από την ακρίβεια»

φωτογραφία αρχείου
Πρέπει άμεσα να εφαρμοστούν οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ, όπως τονίστηκε

Ενημέρωση για την ακρίβεια πραγματοποίησε την Τρίτη 28 Ιουνίου, κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου. Το κλιμάκιο αποτελούνταν από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας, μέλη της Δημοτικής Οργάνωσης Βόλου, αυτοδιοικητικά στελέχη του Κινήματος, υποψήφιους Βουλευτές του 2019, μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, πολιτευτές και μέλη της παράταξης με επικεφαλής την Αναπληρώτρια Εκπρόσωπο Τύπου Αναστασία Σιμητροπούλου και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Οικονόμου Δημήτρη. Συμμετείχε και ο Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Γιώργος Αρβανιτίδης.
Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, “το κλιμάκιο επισκέφτηκε τη λαϊκή αγορά διατροφικών προϊόντων στη συνοικία της Νέας Δημητριάδας Βόλου, στη συνέχεια τους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους Λεωφόρο Ειρήνης και Μαιάνδρου στη Νέα Ιωνία Βόλου, ενώ στη ακολούθησε περιοδεία στην κεντρική εμπορική αγορά του Βόλου, όπου συνομίλησε με καταναλωτές και επαγγελματίες της αγοράς. Η δράση έκλεισε με συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής στο κέντρο του Βόλου.
Το γενικό συμπέρασμα είναι ότι η κοινωνία του Βόλου και της Μαγνησίας στενάζει από την ακρίβεια και πρέπει άμεσα να εφαρμοστούν οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.
· Πλαφόν 10% στη λιανική τιμή του ρεύματος. Αύριο το πρωί μειώνονται οι υπέρογκοι λογαριασμοί.
· Μείωση Φορολογίας στα καύσιμα μέχρι το τέλος του 2022.
· Αύξηση του κατώτατου μισθού στα 751€ – Μείωση ασφαλιστικών εισφορών στις επιχειρήσεις για το 2022
· Μείωση ΦΠΑ στο 6% σε βασικά αγαθά & είδη διατροφής, όπως προτείνει και η Ε.Ε.
· Εντατικούς ελέγχους στην αγορά για να παταχθεί η αισχροκέρδεια
· Νέο ΕΚΑΣ για 350.000 χαμηλοσυνταξιούχους
· Ρύθμιση 120 δόσεων για οφειλές σε Εφορία – ΕΦΚΑ, με κίνητρα για όσους είναι συνεπείς
· Ρύθμιση ως 240 δόσεις για τα χρέη που συσσωρεύτηκαν από τους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος
Οι πολίτες στους οποίους διανέμονταν φυλλάδιο με τις παραπάνω προτάσεις, ανταποκρίθηκαν θετικά στους εκπροσώπους της παράταξης.
Εν τω μεταξύ, χθες Δευτέρα 27/06/2022, στα πλαίσια της Αυτοοργάνωσης της παράταξης στη Μαγνησία, η Νομαρχιακή Επιτροπή προσκάλεσε όλους τους υποψήφιους για τη Νομαρχιακή και τη Δημοτική Οργάνωση Βόλου που δεν εκλέχθησαν, στα γραφεία για συζήτηση, ενώ παράλληλα τους απεύθυνε κάλεσμα ενεργοποίησης τους στις δράσεις που γίνονται στο Νομό και αντίστοιχη πλαισίωση των Τομέων που πρόκειται να δημιουργηθούν, σε συνάρτηση με τους αντίστοιχους τομείς που θα συγκροτήσει το Κίνημα πανελλαδικά.
Τη ίδια δράση θα πραγματοποιήσει η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας και στους περιφερειακούς δήμους, ενόψει και της συγκρότησης Δημοτικών Οργανώσεων, για τις οποίες αναμένεται σχετική εγκύκλιος.
Παράλληλα σήμερα Τετάρτη 20/06/2022 το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ πραγματοποιεί το Περιφερειακό Συνέδριο του στη Θεσσαλία με θέμα τον Πρωτογενή Τομέα. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Divani Palace στις 18:00και στη διάρκεια του θα πραγματοποιήσει ομιλία ο Πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης. Νωρίτερα θα πραγματοποιηθούν εισηγήσεις από στελέχη του Κινήματος που ασχολούνται επαγγελματικά με τον πρωτογενή τομέα. Η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας προσκαλεί αγρότες , κτηνοτρόφους, αλιείς, μελισσοκόμους, γεωπόνους και πανεπιστημιακούς που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα, να παρακολουθήσουν τις διεργασίες του συνεδρίου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.