Η κοπή πίτας του ΣΕΗΜ

Μια δεξίωση με λάμψη χρώμα και συναίσθημα

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Domotel ΞΕΝΙΑ ΒΟΛΟΥ πραγματοποιήθηκε η φετινή εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ν. Μαγνησίας το Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024.Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, ο οποίος ευλόγησε την Βασιλόπιτα.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «μεγάλη, επίσης, τιμή ήταν για το ΣΕΗΜ η καθολική συμμετοχή των ΜΕΛΩΝτου Συνδέσμου με τις οικογένειές τους, που στήριξαν με την παρουσία τους την εκδήλωση η οποία εξελίχθηκε σε μια ιδιαίτερα όμορφη βραδιά γεμάτη λάμψη και πρόσωπα χαμογελαστά.
Ο Πρόεδρος Σεραφείμ Μαουσίδης, ο Γεν. Γραμματέας Παύλος Πρεμέτης και το σύνολο του ΔΣ του ΣΕΗ Μαγνησίας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά για την παρουσία τους τους κ.κ.: τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ.Τριαντόπουλο Χρήστο, τον Προϊστάμενο Διεύθυνσης Ασφάλειας και Συμμόρφωσης Βιομηχανικών Προϊόντων, Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας του Υπουργείο Ανάπτυξης κ. Δρόσο Γεώργιο,
από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
την Χωρική Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κ. Παπαδημητρίου Άννα Μαρία, την Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Π.Ε. Θεσσαλίας κ. Τσαγανού Χρύσα,την Αν. Προϊσταμένη Διεύθυνσης Ανάπτυξης ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων κ. Αμανατίδου Ελένηκαιτην Υπάλληλο του τμήματος Επαγγέλματος της Διεύθυνσης Ανάπτυξης ΠΕ Μαγνησίας & Σπόράδωνκ.Σουντουλουμάκη Γεωργία
από το Δήμο Βόλου
τον Αντιδήμαρχο Οικονομικώνκ.Τόρη Γεώργιοπου εκπροσώπησε τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο ΔΕ Νέας Ιωνίας και Δημοτικών Κοιμητηρίων κ. Νάσιο Απόστολο,

από τον ΔΕΔΔΗΕ
Το στέλεχος της Διεύθυνσης Χρηστών Δικτύου του Τομέα Ρυθμιστικών Θεμάτων – ΔΕΔΔΗΕ κ. Γάκη Φώτη
από την Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας
τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας, Αστυνομικό ΔιευθυντήΝτιζέ Γεώργιο,
από την ΕΕΤΕΜ Μαγνησίας
τον Πρόεδρο κ. Τσιργούλα Αχιλλέα,
από το Επιμελητήριο Μαγνησίας
τον Πρόεδρο κ. Μπασδάνη Αριστοτέλη και τον Νομικό σύμβουλο κ.
Πλιάτσικα Γεώργιο,
από την ΓΣΕΒΕΕ
τον Α΄Αντιπρόεδρο κ. Αγγελάκη Ευάγγελο,το Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου κ. Πλαστάρα Τρύφωνα και τον Παραρτηματάρχη της Δομής ΚΕΚ & ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ Θεσσαλίαςκαι Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Λάρισαςκ.Σακελλαρόπουλο Γιώργο,
από την ΠΟΣΕΗ
τον Πρόεδρο κ. Παυλόπουλο Αλέξιο,τον Β΄Αντιπρόεδρο κ. Βαζαίο Χαράλαμπο, τον Ταμία κ. Βιολάκη Στυλιανό, τα μέληκ. Βούτα Ιωάννη, κ. Ηλία Χρήστο, κ. Κόλλια Δημήτριο καθώς και τον Πρώην Πρόεδρο της ΠΟΣΕΗ κ. Αγγουράκη Θεόδωρο,
από την ΟΕΒΕΜ
την Πρόεδρο κ. Καναβιτσά Δωροθέα και το Α΄Αντιπρόεδρο κ. Πλουμιστό Νικόλαο.
Τον πρ. Πρόεδρο του Σ.Ε.Η.Ε.Μ.Λ. και Μέλος του ΔΣ του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Τζανίκο Σπύρο.
Από τον Συνδέσμο Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Ν. Μαγνησίας
τον Πρόεδρο κ. Μπατάκα Σάββα, τον Α΄Αντιπρόεδρο κ. Πελεκούδα Κωνσταντίνο και τον Γ. Γραμματέα κ. Πλαστάρα Ελευθέριο,
από το Σύλλογο Ζαχαροπλαστών
την Πρόεδροκ. Τσελεπή Μαρία
και τέλος τον Νομικό Σύμβουλο του ΣΕΗΜ κ. Βασιλικό Μιχάλη.
Επίσης,θα ήθελαν να ευχαριστήσουν,τους εκπροσώπους των Συνδέσμων Ηλεκτρολόγων, Αχαΐας, Έβρου, Ευβοίας, Ηρακλείου, Θεσσαλονίκης, Θήβας, Καρδίτσας, Κορινθίας, Λάρισας, Μεσογείων και Λαυρεωτικής, Πειραιά, Φθιώτιδας και Ευρυτανίας, Χανίων καθώς και τον Σύνδεσμο Ελλήνων Παραγωγών Ηλεκτρολογικού Υλικού.
Σε αυτή τη βραδιά που εξελίχθηκε σε μια λαμπερή γιορτή, ο ΣΕΗΜ προχώρησε σε βραβεύσεις (τιμητικές διακρίσεις)θέλοντας να ευχαριστήσει και να αναγνωρίσει την αξιοθαύμαστη στήριξη, πολύτιμη βοήθεια και αφοσίωσηπου προσέφεραν ορισμένοι άνθρωποι στον κλάδο τον Ηλεκτρολόγων αλλά και στην τοπική κοινωνία.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ απέδωσε στους εργαζόμενους του ΔΕΔΔΗΕ που μέσα από αντίξοες συνθήκες, κατά τη δύσκολη περίοδο του Σεπτεμβρίου 2023 και μετά τη φονική πλημμύρα που έπληξε την περιοχή μας, ο ΔΕΔΔΗΕ και οι άνθρωποί του με συντονισμένες προσπάθειες και κάνοντας έναν αγώνα χρόνου, εργάστηκαν με κάθε μέσο για να αποκαταστήσουν το ηλεκτρικό δίκτυο που είχε υποστεί μεγάλες ζημιές. Την τιμητική διακρίση παρέλαβε ο Γραμματέα της ΕΤΕ Τοπικής Διοικούσας Περιοχής Βόλου κ. Μπένος Αθανάσιος.
Σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα ο ΣΕΗΜ τίμησε έναν αξιόλογο άνθρωπο,ο οποίος δεν είναι πια ανάμεσά μας αλλά υπήρξε μέλος του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Νομού Μαγνησίας, τον Χαράλμπο Νταϊφά. Έναν άνθρωπο που είχε πάντα τη διάθεση να βοηθήσει και ήταν γνωστός για την επαγγελματική του αφοσίωση. Την τιμητική διάκριση παρέλαβαν ο γιος του Νικόλαος και η κόρη του Μάρθα Νταϊφά.
Τέλος ο ΣΕΗΜσε ένδειξη εκτίμησης της πολύτιμης προσφοράς του στον κλάδο των Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών, ανακηρύξε Επίτιμο Μέλος του συνδέσμου τον κ. Γάκη Φώτηστέλεχος της Διεύθυνσης Χρηστών Δικτύου του Τομέα Ρυθμιστικών Θεμάτων – ΔΕΔΔΗΕ.
Κορυφαία στιγμή της βραδιάς ήταν η ολοκλήρωση της ¨Αδελφοποίησης¨ μεταξύ των Συνδέσμων Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Ν. Ηρακλείου (ΣΗΕΝΗ) και Ν. Μαγνησίας (ΣΕΗΜ).Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΗΕΝΗ παρευρέθηκαν στην ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας ανταλλάσσοντας ευχές και δώρα με τα μέλη του ΣΕΗΜ. Ο ΣΗΕΝΗπροσέφερε κρητικά εδέσματα και από ένα κρητικό μαχαίρι στα μέλη του ΔΣ του ΣΕΗΜ καθώς και ένα υπέροχο παραδοσιακό σκαλιστό κρητικό μαχαίρι συμβολο τιμής και παντοτινής φιλίας για να κοσμεί το γραφείο του Συνδέσμου. Από την πλευρά του ο ΣΕΗΜ δώρησε ένα ορειχάλκινο αγαλματίδιο της Αργούςσύμβολο του συνδέσμου αλλά και της ιστορίας του Νομού, για τα γραφεία του ΣΗΕΝΗ.
Ο ΣΕΗΜ θέλει να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο της Κρητικής Αδελφότητας Βόλου ¨Το Αρκάδι¨κ. Σουλιδάκη Χρήστο και το μέλος ΔΣ κ. Κοϊνάκη Ιωάννη που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση του ΣΕΗΜ καθώς και την χορευτικήομάδα που αποδέχθηκε την πρόσκληση και καλωσόρισαν τους αδελφούς Κρητικούς συναδέλφους.
Ο ΣΕΗΜθα ήθελε να εκφράσει την εκτίμηση και ευγνωμοσύνη του στουςΧρυσούς χορηγούς της βραδιάς, τις εταιρίεςALIBERTI,ΚΑΥΚΑΣ,KOUVIDIS,OK GROUP,SYLVANIA,ΤΟΡΗΣ-ΧΑΤΖΗ ΕΠΕ αλλά και τους υπόλοιπους χορηγούς και υποστηρικτές που διέθεσαν πλούσια δώρα στη λαχειοφόρο του Συνδέσμου και συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχημένη διεξαγωγή και αυτής της εκδήλωσης! Τέλος, ξεχωριστές ευχαριστίες απευθύνει στον ΣΕΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και ΣΕΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ για τις δωροεπιταγές αξίας300€ από τα καταστήματα ΚΑΥΚΑΣ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.