Η «Μαγεμένη Φώκια» ζωντάνεψε στα χαμόγελα των παιδιών

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Πριν από ένα χρόνο, στο πανέμορφο νησί της Αλοννήσου, πραγματοποιήθηκε – μετά από μεγάλη προσπάθεια της ομάδας «Τα παραμύθια του παππού μου» – το 1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακού Παραμυθιού Αλοννήσου, με την υποστήριξη των αδελφών Ιωάννη και Κυριάκου Ευσταθίου και σε συνεργασία με τον εξειδικευμένο πολυχώρο Ανάπτυξης Δεξιοτήτων «Πλοήγηση».

Με αφορμή αυτή τη σημαντική πολιτιστική πρωτοβουλία, την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου, ο συγγραφέας κ. Ιωάννης Ευσταθίου επισκέφθηκε το Νηπιαγωγείο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, όπου αφηγήθηκε στους μικρούς μαθητές το νέο του παραμύθι με τίτλο «Η Μαγεμένη Φώκια».

Η αφήγησή του μάγεψε τα παιδιά, που ταξίδεψαν νοερά στον κόσμο της φαντασίας και της παράδοσης. Στο τέλος της επίσκεψης, ο συγγραφέας προσέφερε ως δώρο στους μικρούς μαθητές το παραμύθι του, οι οποίοι τον ευχαρίστησαν με ενθουσιασμό και με ένα μεγάλο χαμόγελο!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.