Σε δύο περιοχές της Μαγνησίας εκπροσωπήθηκε το Κίνημα «ΝΙΚΗ» κατά τους εορτασμούς για την 205η επέτειο της κήρυξης της Ελληνικής Επανάστασης ενάντια στον Τουρκικό ζυγό: ανήμερα στις 25/03/2026 στην μεγάλη παρέλαση στην παραλία του Βόλου, καθώς και στην Δ. Ενότητα Ν. Αγχιάλου.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος, την Πέμπτη 26/03/2026 βρέθηκε στην πόλη του Βόλου ο βουλευτής του Πατριωτικού και Λαϊκού κινήματος «ΝΙΚΗ» κ. Γεώργιος Ρούντας για μία σειρά επαφών με υπευθύνους της Αυτοδιοίκησης και εκπροσώπους Σωματείων και Μ.Μ.Ε.
Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε με τους συνεργάτες του τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Λ.Β. κ Αναγνώστου, όπου και ενημερώθηκε για το ιδιοκτησιακό καθεστώς που διέπει το λιμάνι, τις δυνατότητες, τις προοπτικές και τα σχέδια περαιτέρω ανάπτυξής του.


Στη συνάντησή του με το Διοικητικό Συμβούλιο των Πολυτέκνων Μαγνησίας, ο κ. Ρούντας, ως πολύτεκνος πατέρας ο ίδιος, ανέδειξε, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, την απαξιωτική και ανεπαρκή επιδοματική πολιτική της Κυβέρνησης απέναντι στους πολύτεκνους, τους πραγματικούς πυλώνες του δημογραφικού μέλλοντος της πατρίδας. Τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν για τη Μαγνησία επιβεβαιώνουν τη δραματική επιδείνωση του δημογραφικού προβλήματος.

Επόμενη στάση στο πρόγραμμα ήταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου. Εκεί τονίστηκε το ζήτημα της ακαταλληλότητας της στέγης, λόγω παλαιότητας, χωροθέτησης και κυρίως έκτασης. Από μεριάς του βουλευτού ζητήθηκε ενημέρωση σε ποιο σημείο και γιατί έχει μπλοκαριστεί η κατασκευή νέου κτηρίου για τις ανάγκες του Πυροσβεστικού Σώματος.


Τελευταία συνάντηση ήταν στο Διοικητήριο όπου συναντήθηκε με την Αντιπεριφερειάρχη κ. Παπαδημητρίου Άννα – Μαρία. Η Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε αναλυτικά την αντιπροσωπεία της ΝΙΚΗΣ για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στον Νομό με τα χρονοδιαγράμματά τους και απάντησε σε διευκρινιστικές ερωτήσεις.

Από το σύνολο των επαφών αναδείχθηκαν σοβαρά και διαχρονικά προβλήματα που απαιτούν άμεσες και ουσιαστικές λύσεις. Η «ΝΙΚΗ» δηλώνει, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, παρούσα και δεσμεύεται να αγωνιστεί με συνέπεια και αποφασιστικότητα για την επίλυσή τους, στηρίζοντας έμπρακτα τη Μαγνησία και τους πολίτες της.































