Η παραλία της Σκιάθου που ταξιδεύει στη… σελήνη

Μια υδάτινη αγκαλιά παραδομένη στην πλούσια φύση του νησιού

Προικισμένη στον υπερθετικό βαθμό με το μεγαλείο της φύσης, η Σκιάθος συνδυάζει χρυσαφένιες, αμμώδεις ακρογιαλιές με ονειρικά νερά και καταπράσινα τοπία με έναν τρόπο μαγικό.

Εδώ, μάλιστα, συναντώνται κάποιες από τις πιο όμορφες παραλίες τόσο των Σποράδων, όσο και του Αιγαίου.

Στις όχι και τόσο φημισμένες επιλογές, ωστόσο, υπάρχει μία ακτή που σας ταξιδεύει στη… σελήνη!Ο λόγος για την παραλία του Ασέληνου, σε απόσταση 15 χλμ. περίπου από τη Χώρα της Σκιάθου, μία από τις ήσυχες ακτές του νησιού, ιδανική επιλογή για όλους εσάς που θέλετε να απολαύσετε τις βουτιές σας μακριά από την πολυκοσμία των πολυσύχναστων πλαζ.

Με ψιλό βότσαλο, χρυσαφένια χοντρή αμμουδιά και απότομα καταγάλανα νερά, θα σας εντυπωσιάσει με το πανέμορφο σκηνικό που απλώνεται μπροστά σας. Η ακτή διαθέτει λίγες ομπρέλες και ξαπλώστρες, καθώς και μία ταβέρνα.

Ο βυθός της παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, γι αυτό όσοι λατρεύουν τις υποθαλάσσιες εξερευνήσεις μην παραλείψετε να έχετε μαζί σας και τον απαραίτητο εξοπλισμό. Μόλις 10′ με τα πόδια από την παραλία του Μεγάλου Ασέληνου, συναντάται η ακτή Μικρός Ασέληνος, για ακόμη πιο ήσυχα μακροβούτια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.