Η Πλεύση Ελευθερίας ζητά επαναφορά 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο

Με αφορμή την αυριανή 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ, η Πλεύση Ελευθερίας Μαγνησίας, καλεί την κυβέρνηση να φέρει στη Βουλή το σχέδιο νόμου που κατέθεσε η Πλεύση Ελευθερίας, για επαναφορά 13ου και 14ου μισθού στο δημόσιο που είναι έτοιμο προς συζήτηση.
Η πρόταση νόμου κατατέθηκε από την Κοινοβουλευτική ομάδα της Πλεύσης Ελευθερίας στις 19/12/23 μαζί με την Αιτιολογική έκθεση, κοστολογήθηκε από το Λογιστήριο του Κράτους στα 2,1 δις ευρώ και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Βουλής στις 8/1/24.
Είναι πλήρως αιτιολογημένη, πλήρως κοστολογημένη, αποτελεί ένα από τα βασικά αιτήματα της ΑΔΕΔΥ και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία από πλευράς της Κυβέρνησης για να μην την φέρνει στην Βουλή.
Η Πλεύση Ελευθερίας είναι το μοναδικό Κόμμα που κατέθεσε αντίστοιχη πρόταση νόμου. Καλούμε επιτακτικά την Κυβέρνηση να φέρει την πρόταση νόμου της Πλεύσης Ελευθερίας για επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο και να μην κοροϊδεύει την κοινωνία που υποφέρει, με ψίχουλα, επιδόματα ελεημοσύνης και ημίμετρα. Δώστε στους εργαζόμενους πίσω την αξιοπρέπεια που τους πήρατε με τα μνημόνια, επισημαίνει η Πλεύση Ελευθερίας Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.