Η σορός αγνοούμενου άνδρα εντοπίστηκε στον Μουρτιά

Μεταφέρθηκε με πλωτό του Λιμενικού στο λιμάνι Βόλου

Τη σορό ενός άνδρα που ήταν αγνοούμενος και πιθανολογείται ότι είναι ο Φίλιπ από την Αυστρία που παντρεύτηκε τον Αύγουστο και ήρθε ταξίδι με την σύζυγό του στο Πήλιο, εντόπισαν σήμερα το απόγευμα λιμενικοί σε διπλανή παραλία του Μουρτιά, χωρίς πρόσβαση στον Δήμο Νοτίου Πηλίου.

Οι λιμενικοί περισυνέλεξαν τη σορό και τη μετέφεραν με πλωτό σκάφος στο λιμάνι του Βόλου, όπου την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την μετέφερε σο Νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του άνδρα ήταν σε σήψη, με έντονη δυσοσμία, ενώ ερευνάται αν η σορός ανήκει στον άτυχο αγνοούμενο.

Δύτες της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος, αλλά και δύο πλωτά σκάφη διεξήγαγαν από νωρίς το πρωί εκτεταμένες έρευνες προς εντοπισμό αγνοουμένων σε θαλάσσιες περιοχές από τα Ποτιστικά ως το Καστρί Μαγνησίας, καθ’ υπόδειξιν της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Το ζευγάρι των Αυστριακών είναι οι δύο τελευταίοι αγνοούμενοι της κακοκαιρίας. Πρόκειται για το νιόπαντρο ζευγάρι Αυστριακών, τη Μικαέλα (Μichaela Tritthart) και τον Φιλίπ (Gosch Philipp), που είχαν δηλωθεί αγνοούμενοι από την πρώτη ημέρα της κακοκαιρίας, όταν η κακοκαιρία Daniel χτύπησε τον Βόλο και το Πήλιο

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.