Και το 2023 η γραμμή Θεσσαλονίκη- Β. Σποράδες- Ο ΕΟΤ θα βιντεοσκοπήσει τις Σποράδες για διαφήμιση

Στην 37η Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia» ο Δήμαρχος Σκοπέλου

Στην 37η Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia» βρέθηκαν ο Δήμαρχος Σκοπέλου, κ. Σταμάτης Περίσσης, ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Άγγελος Ξηντάρης, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος & πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής κ. Γιάννα Ευσταθίου και o κ. Γιάννης Γιολδάσης, μέλος της Επιτροπής Τουρισμού, εκπροσωπώντας τον Δήμο στην μεγάλη αυτή έκθεση τουρισμού, όπου μεταξύ άλλων ενημερώθηκαν ότι η γραμμή Θεσσαλονίκης -Β. Σποράδων θα συνεχιστεί και το 2023.

Οι εκπρόσωποι του Δήμου Σκοπέλου, όπως ενημερώσουν σε σχετική ανακοίνωση, είχαν συναντήσεις με επιχειρηματίες και παράγοντες του τουρισμού, καθώς και με την πρόεδρο του ΕΟΤ κα. Άντζελα Γκερέκου, η οποία τους ενημέρωσε ότι σε συνεργασία με την Περιφέρεια, εκτός των άλλων, θα φωτογραφίσουν και θα βιντεοσκοπήσουν τα νησιά των Σποράδων για προβολή και διαφήμιση.

Με την Υφυπουργό Τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη ανέπτυξαν τα αιτήματά τους για τις τουριστικές υποδομές του νησιού, ενώ με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Ιωάννη Μπουτίνα, έκτος των άλλων θεμάτων, συζήτησαν  την δυνατότητα και την προοπτική της Σκοπέλου να περιληφθεί σε μια ακόμα μορφή εναλλακτικού τουρισμού που αφορά σε πρόγραμμα της περιφέρειας Θεσσαλίας «δρόμοι του κρασιού» με επίσκεψη σε αμπελώνες της Σκοπέλου, που παράγεται ο «Πεπαρήθειος» οίνος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.