Κάλεσμα απογραφής από τον Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου

Κάλεσμα απογραφής απευθύνει ο Δήμος Ζαγοράς Μουρεσίου με επιστολή του στους κατοίκους του Δήμου, ενημερώνοντάς τους τι πρέπει να κάνουν ώστε να συμμετάσχουν στην απογραφή.
Ειδικότερα, ο Δήμος ενημερώνει τους κατοίκους του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου ότι όσοι δεν έχουν απογραφεί ακόμη μπορούν να απογραφούν ηλεκτρονικά ή με φυσική απογραφή μέσω του απογραφέα της ΕΛΣΤΑΤ.
Σημειώνεται από τον Δήμο πως εάν από τα νοικοκυριά της περιοχής δεν έχει περάσει ακόμη ο απογραφέας, μπορούν να τηλεφωνήσουν στα 24210 72687- 72689. Σε περίπτωση που τα τηλέφωνα δεν απαντούν, ο Δήμος παρακαλεί τους δημότες να επιμείνουν διότι όταν είναι κατειλημμένη η γραμμή, δείχνει σαν να καλεί κανονικά.
Παράλληλα, αναφέρει η ανακοίνωση ότι αν ο απογραφέας έχει περάσει από το σπίτι των δημοτών και δεν ήταν εκεί, τότε πρέπει να επικοινωνήσουν κστο τηλέφωνο που έχει αφήσει στο σχετικό έγγραφο (έχετε τη δυνατότητα να απογραφείτε και τηλεφωνικά) ή να καλέσουν στα τηλέφωνα 24210 72900 ή 72690 ή να στείλουν email με τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, όροφο και τηλέφωνο) στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και θα γίνει η σχετική επικοινωνία.
Σε κάθε περίπτωση προβλήματοςεκτός από τα ανωτέρω τηλέφωνα, οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν ως εξής:
Για τη Δημοτική Ενότητα Ζαγοράς
Στεργίου Γιώργος – Τηλέφωνο: 24263 50102
Για τη Δημοτική Ενότητα Μουρεσίου
Καραγιάννη Ιωάννα- τηλέφωνο 24263 50239
“Η απογραφή καθορίζει το μέλλον του Δήμου μας για τα επόμενα 10 χρόνια. Απογραφόμαστε στον τόπο που ζούμε. Όλοι μετράμε”, καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Ζαγοράς- Μουρεσίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.