Κάλεσμα για την Πρωτομαγιά απ΄ το Σωματείο Επισιτισμού

Κάλεσμα συμμετοχής στην συγκέντρωση του ΕΚΒ για την Πρωτομαγιά, κάνει με ανακοίνωσή του, το Σωματείο Επισιτισμού-Τουρισμού Μαγνησίας».

Όπως τονίζει, «η 1η του Μάη είναι η μέρα που συμπυκνώνει την ιστορική παράδοση, την αγωνιστική ενότητα και την ταξική αλληλεγγύη των εργαζόμενων όλου του Κόσμου, στην πάλη τους ενάντια στην εκμετάλλευση.
Η φετινή Πρωτομαγιά βρίσκει τον τόπο και τον Λαό μας, βυθισμένους πιο πολύ στο μνημονιακό τέλμα, απόρροια των ψεύτικων ελπίδων και υποσχέσεων της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Θύμα αυτής της πρωτοφανούς κρίσης και ο Κλάδος μας. Οι απάνθρωπες Μεσαιωνικές συνθήκες δουλειάς, οι εργοδοτικές αυθαιρεσίες, ο οικονομικός και ασφαλιστικός στραγγαλισμός μας, η απαξίωση της ίδιας της ανθρώπινης υπόστασής μας, αποτυπώνουν την «μαύρη αλήθεια», που τη ζούμε όλοι μας.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, η μαζικοποίηση και εντατικοποίηση του αγώνα μας, η έμπρακτη αξιοποίηση του δημοκρατικού δικαιώματός μας για απεργιακή διεκδίκηση όλων όσων μας έκλεψαν, αποτελούν ιστορική αναγκαιότητα, σαν κι αυτή που οδήγησε στη θυσία τους Πρωτοπόρους του Εργατικού Κινήματος.

Η Εργατική Πρωτομαγιά μας «δείχνει» τον δρόμο, πάνω στα «ίχνη» τους.
Ας μην τους διαψεύσουμε.
Τη Δευτέρα 1η του Μάη, στις 9.30 το πρωί, στην Πλατεία Ελευθερίας, παίρνουμε μαζικά μέρος στην απεργιακή συγκέντρωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου και στην πορεία ως τον τόπο θυσίας στον Βόλο (Δημητριάδος – Αγ. Νικολάου). Δεν πρέπει να λείψει κανείς μας»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.