Καλοκαιρινός και πάλι ο καιρός στη Μαγνησία

Τους 30°C θα «αγγίξει» το θερμόμετρο

Καλοκαιρινός θα είναι ο καιρός τις επόμενες μέρες στη Μαγνησία και δεν θα θυμίζει σε τίποτα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο του Αγίου Πνεύματος. Οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, ενώ μόνο λίγες συννεφιές θα σημειωθούν στο ανατολικό Πήλιο, χωρίς φαινόμενα, όπως ανέφερε ο Μετεωρολόγος Θεοφάνης Τακούδης μιλώντας στο Ράδιο ΕΝΑ και στον Ηλία Κουτσερή.
Αναλυτικά, σήμερα Πέμπτη ο καιρός αναμένεται αίθριος σε όλη την περιοχή της Μαγνησίας. Λίγες συννεφιές αναμένεται να σημειωθούν τις θερμές ώρες της ημέρας στο νοτιοανατολικό Πήλιο, χωρίς όμως την παρουσία φαινομένων. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί ασθενείς και η θερμοκρασία στον Βόλο θα κυμανθεί από τους 22.0°C έως τους 28.0°C.
Αίθριος αναμένεται ο καιρός και την Παρασκευή, με τους ανέμους να πνέουν όμως βόρειοι μέτριοι έως ασθενείς. Την ίδια μέρα θα σημειωθούν συννεφιές στην ανατολική πλευρά του Πηλίου, με μικρή πιθανότητα βροχών, οι οποίες όμως δεν θα έχουν διάρκεια και ένταση. Οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν από τους 21.0°C έως τους 29.0°C.
Σάββατο και Κυριακή ο καιρός σε όλη τη Μαγνησία θα είναι αίθριος, ενώ οι βόρειοι άνεμοι εξασθενούν πλήρως. Συγκεκριμένα, το Σάββατο θα σημειωθούν τοπικές συννεφιές οι οποίες όμως δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια και δεν θα δημιουργήσουν φαινόμενα. Η θερμοκρασία στον Βόλο θα «αγγίξει» έως και τους 30.0°C. Και την Κυριακή ο καιρός αναμένεται καθαρός και αίθριος, με τους βόρειους ανέμους να εξασθενούν και η θερμοκρασία να φτάνει επίσης έως τους 30.0°C.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.