Καλός και …ανοιξιάτικος ο καιρός όλη την εβδομάδα

Η θερμοκρασία θα φτάσει ακόμη και τους 17 βαθμούς Κελσίου

Κάτι από άνοιξη θυμίζει ο καιρός από χθες, Δευτέρα όπου ξεκίνησε η εβδομάδα, ενώ το σκηνικό του καιρού, με μια μικρή μόνο παρένθεση την Πέμπτη, θα συνεχιστεί με ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες έως το τέλος της εβδομάδας. Αυτό ανέφερε στο Ράδιο ΕΝΑ 102,5 και στον Ηλία Κουτσερή, ο μετεωρολόγος κ. Θεοφάνης Τακούδης.
Σήμερα, Τρίτη και την Τετάρτη, όπως σημείωσε ο ίδιος, οι θερμοκρασίες θα βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα , δηλαδή από 15 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Ταυτόχρονα θα πνέει κι ένα ελαφρύ βοριαδάκι που θα δημιουργεί και καλή αίσθηση της θερμοκρασίας. Στη συνέχεια οι άνεμοι από την Τετάρτη στρέφονται σε ανατολικούς και νοτιοανατολικούς.
Την Πέμπτη, όπως είπε ο κ. Τακούδης ένα βαρομετρικό χαμηλό θα επηρεάσει και τη Μαγνησία και θα δώσει κάποιες λίγες τοπικές βροχές και όχι χιονοπτώσεις. Ακόμη, ο υδράργυρος, λόγω του αέρα, θα σημειώσει μια μικρή πτώση με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 13-14 βαθμούς Κελσίου, ενώ από την Παρασκευή επιστρέφει το βοριαδάκι, υπάρχει βελτίωση του καιρού και ηλιοφάνεια από το μεσημέρι και μετά.
Παρασκευή και Σάββατο η θερμοκρασία θα βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με την Πέμπτη, ενώ την Κυριακή θα σημειωθεί αύξηση, με το θερμόμετρο να δείχνει πάλι τους 15 βαθμούς Κελσίου και θα εξασθενήσουν και οι άνεμοι.
Γενικά πρόκειται, σύμφωνα με τον κ. Τακούδη, για μια ανοιξιάτικη εβδομάδα, με υψηλές θερμοκρασίες, χωρίς φαινόμενα, καθώς οι βροχές είναι λίγες και δεν θα σημειωθούν καθόλου χιονοπτώσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.