Κανένα κρούσμα κορωνοϊού στη Μαγνησία το τελευταίο 24ωρο

Καταγράφηκαν 12 νέα κρούσματα στη Θεσσαλία- Τα έντεκα στα Τρίκαλα

«Καθαρή» από κορωνοϊό είναι η Μαγνησία για ακόμη ένα 24ωρο, σύμφωνα με το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19. Ωστόσο στη Θεσσαλία εντοπίστηκαν 12 νέα κρούσματα, τα έντεκα από αυτά στην περιοχή των Τρικάλων και ένα στην Καρδίτσα.

Ειδικότερα από 24/9/2020 και ώρα 14:00 έως 25/9/2020 και ώρα 14:00

-Στην περιοχή των Τρικάλων
Καταγράφηκαν 11 νέα κρούσματα Covid -19.
8 κρούσματα προέρχονται από συρροή κρουσμάτων σε κοινωνική εκδήλωση στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων και προέκυψαν πέντε κατόπιν Ιχνηλατήσεως ένα κατόπιν εξέτασης στο Γ.Ν. Τρικάλων και δύο κατόπιν εξέτασης σε ιδιωτικά εργαστήρια ενώ 1 ακόμη κρούσμα αποτελεί επαφή κρούσματος (15.09.2020) και εξετάστηκε στο Γ.Ν. Τρικάλων κατόπιν συμπτωματολογίας. Τέλος 2 κρούσματα εξετάστηκαν ένα στο Γ.Ν. Τρικάλων και ένα σε ιδιωτικό εργαστήριο κατόπιν συμπτωμάτων.

-Στην περιοχή της Καρδίτσας
Καταγράφηκε 1 νέο κρούσμα Covid -19.
Εξετάστηκε στο Π.Γ.Ν. Λάρισας κατόπιν συμπτωμάτων.

Το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς Νομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες εστίες. Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι. Η ενημέρωση πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την ενημέρωση της θεσσαλικής κοινωνίας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν.