Καταγγελία για σύλληψη γυναίκας με μικρά παιδιά στη Σκόπελο

Τη σύλληψη γυναίκας – μητέρας δύο παιδιών το απόγευμα της Δευτέρας στη Σκόπελο, μετά από μήνυση κατοίκου του νησιού, λόγω αναρτήσεών της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, καταγγέλλει κάτοικος στο νησί.

Όπως αναφέρει, «μητέρα δύο μικρών παιδιών η οποία δέχθηκε μήνυση από κάτοικο της πόλης για αναρτήσεις διαμαρτυρίας της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βρίσκεται κρατούμενη από χτες το απόγευμα στο ΑΤ Σκοπέλου και σήμερα προσάγεται στον Βόλο».

Σύμφωνα με τον κάτοικο, η γυναίκα στις αναρτήσεις της πουθενά δεν ανέφερε ονόματα παρ’ όλα αυτά δέχθηκε μήνυση και συνελήφθη. Ο κάτοικος τονίζει ότι οι αρχές ζήτησαν να κατέβει η ανάρτηση για να αφεθεί ελεύθερη η γυναίκα και διερωτάται αν, εν έτη 2024 οι αρχές απαιτούν από πολίτη να κατεβάσει ανάρτησή του από μέσω κοινωνικής δικτύωσης με αντάλλαγμα να αφεθεί ελεύθερος…
Ο κάτοικος αναφέρει τέλος ότι «μητέρα δύο μικρών παιδιών από τα οποία έχει αποχωριστεί λόγω της κράτησής της εδώ και σχεδόν 24 ώρες αποτελεί κίνδυνο για την κοινωνία έτσι ώστε να είναι κρατούμενη; Έχουμε δημοκρατία ή δικτατορία;»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.