Κάτι… μαγικό θα συμβεί στην Σκιάθο

Ο Δήμος Σκιάθου προσκαλεί να μοιραστείτε μαζί του τα «Χριστούγεννα στην πολίχνη» με πλήθος εκδηλώσεων που οργανώνει και συνδιοργανώνει με συλλόγους και φορείς του νησιού!
Φετινός στόχος των εκδηλώσεων είναι ο συνδυασμός του γνωστού σύγχρονου τρόπου εορτασμού με τον παραδοσιακό , αυτόν που οι Σκιαθίτες λόγιοι έχουν αποτυπώσει με το έργο τους και που αναγνωρίζονται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό!

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν χθες όπου οι κάτοικοι και οι επισκέπτες αντίκρισαν μια πόλη διαφορετική, στολισμένη στα χρώματα της λαϊκής μας παράδοσης, με την πινελιά της ζωγράφου Δέσποινας Μιτζέλου!
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Θοδωρής Τζούμας σήμανε την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με την φωταγώγηση της πόλης και την ίδια στιγμή Χριστουγεννιάτικες μελωδίες θα απλωθούν σ΄όλη την «πολίχνη»!

Σήμερα 07/12/2019 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Νηπιαγωγείου από τις 10:00 π.μ. θα υποδεχθεί τους επισκέπτες στην αυλή του Μπούρτζι με bazaar χειροποίητων κατασκευών, παιχνίδια, χριστουγεννιάτικα εδέσματα, ζεστό κρασί ,αλλά και με το δέντρο των ευχών και με την παρότρυνση όλοι να φέρουν από ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι και να το τυλίξουν όλοι μαζί παρέα ώστε όλα τα παιδάκια του νησιού μας να έχουν το δωράκι τους αυτά τα Χριστούγεννα.

Δεν θα σταματήσουν όμως εδώ!

Στις 12:00 θα παρουσιάσουν παράσταση Καραγκιόζη για τους μικρούς και….μεγαλύτερους ίσως …φίλους.
Σήμερα στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού σχολείου ο Σύλλογος Γονέων κια Κηδεμόνων του σχολείος, στις 03:00 μ.μ.περιμένει μικρούς και μεγάλους σ’ ένα υπέροχο πάρτυ με πολλά παιχνίδια εμπνευσμένα από στόχους του survivor για τρελό παιχνίδι και τον Αι Βασίλη να μοιράζει τα δώρα του σ όλα τα παιδάκια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.