Κινητοποίηση προγραμματίζεται για σήμερα Πέμπτη στις 7μμ , στην πλατεία Αγίου Νικολάου «διεκδικώντας την υγεία και τα μορφωτικά δικαιώματα των παιδιών» όπως τονίζεται απ΄ τον Δημοκρατικό Σύλλογο και το Σωματείο καθαριστριών.
«Μαζί με τις καθιερωμένες ευχές για καλή χρονιά σε μαθητές και εκπαιδευτικούς καταγγέλλουμε την κυβέρνηση που δεν πήρε τα αναγκαία μέτρα για να διασφαλιστεί η λειτουργία των σχολείων ώστε να προστατεύεται η υγεία και η ασφάλεια των παιδιών μας, αλλά και τα μορφωτικά τους δικαιώματα.
Η ασφαλής λειτουργία των σχολείων, είναι κατανοητό, ότι δεν αφορά μόνο την εκπαιδευτική κοινότητα αλλά όλο τον Βολιώτικο λαό. Μία από τις βασικές προϋποθέσεις για να γίνει με ασφάλεια η εκπαιδευτική διαδικασία, τόσο για τους μαθητές όσο και για τους εκπαιδευτικούς, είναι η καθαριότητα και η απολύμανση των σχολικών κτηρίων.
Κινητοποίηση «διεκδικώντας την υγεία και μορφωτικά δικαιώματα των παιδιών»
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.































