ΚΚΕ: Αναφορές για τα Κέντρα Υγείας και τις κεραίες στο Καραγάτς

Αναφορά προς τον υπουργό Υγείας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Κέντρα Υγείας του Ν. Μαγνησίας, κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ Κώστας Στεργίου και Γιώργος Λαμπρούλης.
Στην αναφορά τους παραθέτουν το κείμενο του Δ.Σ. των εργαζομένων στα Κέντρα Υγείας Νομού Μαγνησίας στο οποίο αναφέρονται τα προβλήματα που αφορούν τη λειτουργία των Κέντρων Υγείας του Νομού και ζητούν να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την επίλυσή τους.
Τα κενά αφορούν σε μικροβιολογικά εργαστήρια, γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και νοσηλευτικό προσωπικό, ακτινολογικά εργαστήρια, οδηγούς ασθενοφόρων, τεχνική υποστήριξη, διοικητικούς και υλικά.

Για τις κεραίες
Επίσης, οι δύο βουλευτές του ΚΚΕ κατέθεσαν αναφορά στους υπουργούς Εσωτερικών, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Υποδομών και Μεταφορών για το θέμα της κεραίες κινητής τηλεφωνίας που έχουν εγκατασταθεί δίπλα από σχολικές μονάδες στη συνοικία Καραγάτς στο Βόλο.
Οι κ.κ. Στεργίου και Λαμπρούλης, καταθέτουν την επιστολή διαμαρτυρίας των κατοίκων συνοικίας Αγ. Αντωνίου Δήμου Βόλου σχετικά με τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας που έχουν εγκατασταθεί στην περιοχή τους δίπλα από σχολικά κτίρια (5ο Λύκειο, 12ο Δημοτικό, Βρεφονηπιακός Σταθμός επί της οδού Γ. Δήμου με Κυριαζή, 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο και 10ο Λύκειο) και ζητούν την άμεση απομάκρυνσή τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.