Κλειστά σχολεία σε Σκιάθο, Σκόπελο, Δήμο Ρήγα Φεραίου, Ν. Πηλίου, Αλμυρού

φωτογραφία αρχείου
Δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στην Πορταριά

Στο μεταξύ μετά από απόφαση Δημάρχων κλειστά θα παραμείνουν και σήμερα Τετάρτη όλα τα σχολεία στους Δήμους Ρήγα Φεραίου, Ν. Πηλίου, Σκιάθου, Σκοπέλου, Αλμυρού. Οι μαθητές των κλειστών σχολείων δεν θα κάνουν τηλεκπαίδευση, σύμφωνα με νεότερη απόφαση του Υπουργείου Παιδείας.
Ειδικότερα, στην ανακοίνωση Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλέξανδρου Κόπτση αναφέρεται ότι “λόγω της κήρυξης κατάστασης ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας, ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26.1.2022, τηλεκπαίδευση στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά εξ αιτίας της κακοκαιρίας (καθώς δεν θα υπάρχει ούτε διοικητικό προσωπικό για την τεχνική υποστήριξη της τηλεκπαίδευσης). Στις περιοχές που δεν έχουν πληγεί, τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά”.

Δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στην Πορταριά

Με απόφαση του Δημάρχου Βόλου, Αχ. Μπέου, μετά και τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών, σήμερα, Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022, τα σχολεία όλων των βαθμίδων στην περιοχή ευθύνης του Δήμου Βόλου θα λειτουργήσουν κανονικά.
Κλειστά θα παραμείνουν, λόγω παγετού, τα σχολεία στην Πορταριά

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.