Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στη Σκιάθο

Με απόφαση Δημάρχου Σκιάθου, κ. Θοδωρή Τζούμα, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία αύριο Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Έχοντας υπόψη:
1) Τις διατάξεις των άρθρων 58 και 94 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/07-06-2010) τ. Α΄ «Νέα αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης- Πρόγραμμα Καλλικράτης».

2) Τις επικρατούσες δυσμενείς καιρικές συνθήκες λόγω χιονόπτωσης και επικινδυνότητας κατά την πρόσβαση και την παραμονή στους σχολικούς χώρους

Δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων αύριο Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, η χώρα μας εισέρχεται από τις επόμενες ώρες και για μία περίπου εβδομάδα, σε φάση εντυπωσιακής αλλαγής του καιρού, με κατά τόπους ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, σε συνδυασμό με κατά τόπους επίσης πυκνές χιονοπτώσεις. Με βάση την πρόγνωση για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν σε συνδυασμό με τον αερισμό των αιθουσών λόγω του κορωνοϊού, οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων δεν θα λειτουργήσουν, προκειμένου να προφυλάξουμε παιδιά, εκπαιδευτικούς και γονείς από επικίνδυνες καταστάσεις.

Ο Δήμαρχος επικοινώνησε με τους Διευθυντές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιώργο Πολύζο και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χαράλαμπο Σταχτέα, και η Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας Ματούλα Παπαδούλια ενημέρωσε τους Διευθυντές των σχολείων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.