Κων. Καραγεωργίου: «Ανάγκη επιτάχυνσης στο σχέδιο των αποκαταστάσεων»

Σειρά επαφών με Κ. Χατζηδάκη, Νικ. Χαρδαλιά και υπ. Ευρωβουλευτές

Σειρά επαφών με κυβερνητικά στελέχη, βουλευτές, υποψήφιους Ευρωβουλευτές και εκπροσώπους φορέων είχε το Σαββατοκύριακο στον Βόλο ο Δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Κων. Καραγεωργίου, προωθώντας ζητήματα της περιοχής.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται και σε σχετικό δελτίο Τύπου, που εξέδωσε ο Δήμος, στο περιθώριο της εκδήλωσης της ΔΕΕΠ Μαγνησίας της ΝΔ για τα 50 χρόνια της παράταξης, ο κ. Κων. Καραγεωργίου συναντήθηκε με τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Κωστή Χατζηδάκη εκθέτοντας τα κυριότερα ζητήματα που αφορούν στο χαρτοφυλάκειο του Υπουργού.

Στην ίδια συνάντηση ο Δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου, επισήμανε την ανάγκη επιταχύνσεων στο πολυεπίπεδο σχέδιο αποκαταστάσεων και ανάταξης του Δήμου μετά τις καταστροφικές πλημμύρες.

Χαιρέτισε την υπουργική απόφαση για 6μηνη παράταση αναστολής εξόφλησης φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων στους πληγέντες από τις πλημμύρες, τονίζοντας πως η Κεντρική Διοίκηση οφείλει με άμεσες και δίκαιες παρεμβάσεις να στέκεται υποστηρικτικά δίπλα σε επιχειρήσεις και πολίτες που επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα και δίνουν δύσκολο αγώνα να διατηρήσουν ζωντανή την τοπική οικονομία, τις θέσεις απασχόλησης, την κοινωνική συνοχή κ.α.

Στις συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Νικ. Χαρδαλιά και αρκετούς υποψήφιους ευρωβουλευτές της ΝΔ, συζητήθηκαν αυτοδιοικητικά θέματα καθώς και οι Ευρωεκλογές του Ιουνίου.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.