Κων. Καραγεωργίου: Τιμάτε τις ρίζες του τόπου μας, η Ζαγοριανή φλέβα χτυπάει δυνατά και στον Βόλο

Την ευγενική πρόσκληση του Συλλόγου Ζαγοριανών Βόλου να παραστεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, αποδέχτηκε ο Δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Κων. Καραγεωργίου και συμμετείχε στην εκδήλωση, ανταλλάσσοντας ευχές με τα μέλη της δραστήριας Διοίκησης και τους συνδημότες και τις συνδημότισσες που δημιούργησαν μια ζεστή ατμόσφαιρα.
Εξαίροντας τις προσπάθειες του Συλλόγου να διατηρεί ζωντανά τα κύτταρα και στενούς τους δεσμούς μεταξύ των μελών του, συγχαίροντας όλους τους φλογερούς πρεσβευτές που τιμούν τις ρίζες του τόπου, προβάλλοντας τις αξίες του, ο κ. Κ. Καραγεωργίου ανέφερε στον χαιρετισμό του:
«Χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκομαι σήμεραεδώ σας ευχαριστώ για την πρόσκληση.
Ως γνωστό ο Δήμος μας είναι βαριά πληγωμένος, με τη Ζαγορά να είναιίσως το πιο πληγωμένο χωριό της Μαγνησίας.
Κάνουμε και θα κάνουμε με την στήριξη και της Αντιπεριφερειάρχη κ. Παπαδημητρίου η οποία παρευρίσκεται σήμερα εδώ, κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επουλώσουμε γρηγορότερα τις πληγές της.
Να σας ευχηθώ από την μεριά μου και εγώ καλή χρονιά με υγεία, αισιοδοξία και δημιουργικότητα.
Θα ήθελα να συγχαρώ τον πρόεδρο κ.Απ. Σαμαρά αλλά και όλο το Δ.Σ από καρδιάς για το πολύπλευρο και πολυσήμαντο έργο που επιτελείτε. Το έργο αυτό σηματοδοτεί την αγάπη για το χωριό μας!
Η Ζαγοριανή φλέβα χτυπάει δυνατά στον Βόλο,προβάλει και στηρίζει το χωριό μας με κάθε τρόπο.»
Τέλος, ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε πως η Δημοτική Αρχή θα παραμείνει σταθερή αρωγός του Συλλόγου στο νέο πρόγραμμα δράσεων, πρωτοβουλιών και ενεργειών του, τιμώντας την ανεκτίμητη συμβολή του στην πρόοδο του τόπου και την κοινωνική συνοχή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.