Κουτσάφτης: Έχουμε τη δύναμη, ξέρουμε πως να κερδίσουμε το μέλλον

Το μεγάλο έργο που υλοποιήθηκε στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου μέσα σε δύσκολες συνθήκες και την τιτάνια προσπάθεια να επανέλθει η περιοχή στην κανονικότητα μετά τη θεομηνία του 2018, παρουσιάζει σε συγκεντρώσεις και ομιλίες ο Δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου και εκ νέου υποψήφιο κ. Παν. Κουτσάφτης.

“Μια νέα δημοτική περίοδος, γεμάτη προκλήσεις και υψηλές απαιτήσεις, πρόκειται να αρχίσει φέτος, με τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές να καθορίζουν τη σύνθεση της νέας Δημοτικής Αρχής.
Με υψηλό αίσθημα ευθύνης για τον τόπο μας, η “Ενωτική Συνεργασία” ενώνει δυνάμεις για μια νέα δημιουργική περίοδο στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου γιατί η δύναμη του Δήμου, είναι η δύναμη των ανθρώπων του.
Μέσα από μια αδιάκοπη δοκιμασία, έναν διαρκή αγώνα να κρατήσουμε την περιοχή μας ζωντανή μέσα στην κρίση και στα όσα εκτάκτως προέκυψαν και ανέτρεψαν την κανονικότητα και τους σχεδιασμούς (φυσικές καταστροφές, θεομηνίες κ.α.), βρισκόμαστε σήμερα εδώ όρθιοι και δυνατοί.

Διαθέτουμε το δυναμικό εκείνο που με τις γνώσεις, την εμπειρία, τις διοικητικές ικανότητές του μπορεί να υλοποιήσει και το νέο όραμα αποτελεσματικά, ποιοτικά, σε σωστούς χρόνους γιατί αξία μας είναι ο άνθρωπος και οι ανάγκες του.
Δημιουργήσαμε βήμα – βήμα μια ισχυρή συμμαχία με τους εργαζόμενους στον Δήμο, με δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας, με άλλους αυτοδιοικητικούς φορείς, με καθέναν και κάθε μία που ήθελε να βοηθήσει.

Χρειάστηκε να υπερβούμε μεγάλα εμπόδια, να πάμε βαθιά στον διοικητικό και οικονομικό εξορθολογισμό του Δήμου, να αναζητήσουμε πηγές χρηματοδότησης και να αξιοποιήσουμε χρηματοδοτικά εργαλεία.

Προχωρήσαμε σε σχεδιασμό με ισορροπημένη χωρικά ανάπτυξη για την διασύνδεση του πρωτογενούς τομέα με τον τουρισμό αξιοποιώντας διαθέσιμους πόρους και δημιουργώντας νέες δομές, εξασφαλίζοντας πολλαπλασιαστικά οφέλη για την τοπική κοινωνία.
Έγιναν σημαντικά βήματα αλλά δεν συμβιβαζόμαστε με όσα έχουμε πετύχει.

Τα προβλήματα είναι εδώ, οι δοκιμασίες βρίσκονται μπροστά μας και θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με όραμα για τον τόπο μας, με νέα εργαλεία ανάπτυξης.
Είμαστε εδώ για τα δύσκολα.

Για εμάς αντίπαλοι είναι μόνο οι ανάγκες και τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας.
Με αυτά θα αναμετρηθούμε.

Το αποδείξαμε και ζητάμε πάλι την εμπιστοσύνη των δημοτών για να αντιμετωπίσουμε συλλογικά τις νέες προκλήσεις.
Σας καλώ να συμμετέχετε ενεργά στη νέα κοινή προσπάθεια, σε μια μεγάλη συμμαχία ανοιχτή σε ανθρώπους, ιδέες και προτάσεις.

Είμαστε έτοιμοι για το επόμενο μεγάλο βήμα.”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.