Λίγες συννεφιές στη Μαγνησία, αλλά το Σαββατοκύριακο και πάλι ηλιοφάνεια

Σύμφωνα με τον «ΕΜΕΣ Αλέξανδρος Τακούδης»

Συννεφιές, με περίπτωση ακόμη και τοπικών έντονων βροχοπτώσεων για αύριο Τετάρτη, προβλέπονται για το επόμενο διήμερο στη Μαγνησία, με μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Ωστόσο, σύμφωνα με τον «ΕΜΕΣ Αλέξανδρος Τακούδης», από την Παρασκευή και μετά, ο καιρός θα είναι και πάλι καλοκαιρινός και το Σάββατο η ανώτερη θα φτάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου.

Πιο συγκεκριμένα, για αύριο Τετάρτη, «ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, τις θερμές ώρες της ημέρας θα αναπτυχθούν τοπικές συννεφιές και πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές μπόρες. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19…30 οC.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος με λίγες τοπικές συννεφιές, αυξημένες το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19…29 οC.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι βορειοανατολικοί ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19…30 οC.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι ανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19…32 οC.

Οι ενδείξεις για την Κυριακή σε επίπεδο Θεσσαλίας, δείχνουν ότι ο καιρός θα παραμείνει αίθριος, οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και η θερμοκρασία σε άνοδο η ανώτερη 32-35 οC.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι και πάλι αίθριος, οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία αμετάβλητη (η ανώτερη 32-34 οC).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.