Μαγνησία: Ανεβαίνει ο υδράργυρος από την Τετάρτη

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Γύρω στους 28 βαθμούς την Παρασκευή στον Βόλο

Με καλό καιρό θα κυλήσει η εβδομάδα που διανύουμε, με κύρια χαρακτηριστικά την ηλιοφάνεια και τις ανεβασμένες θερμοκρασίες.

Σύμφωνα με τον Θεσσαλό μετεωρολόγο, Θεοφάνη Τακούδη, που μίλησε στο Ράδιο ΕΝΑ και τον Ηλία Κουτσερή από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη, οι μέγιστες τιμές του υδράργυρου αναμένεται να δείξουν έως και 26 βαθμούς, ενώ τις πρωινές ώρες θα υπάρχει δροσιά με 15 έως και 16 βαθμούς.

Την Πέμπτη η μέγιστη θερμοκρασία θα δείξει 27 βαθμούς, την Παρασκευή 28, ενώ το Σάββατο θα δείξει και πάλι 27. Η υψηλότερη τιμή στη θερμοκρασία θα καταγραφεί την Παρασκευή με 28 βαθμούς και την Κυριακή θα πνέουν βόρειοι άνεμοι, με αποτέλεσμα να πέσει τόσο η θερμοκρασία, αλλά και να σχηματιστούν νεφώσεις οι οποίες θα φέρουν και λίγες τοπικές βροχές. Έτσι την Κυριακή το θερμόμετρο θα δείξει 24 με 25 βαθμούς, με τον κ. Τακούδη να μην αποκλείει την πιθανότητα το επόμενο διάστημα να επηρεάσει τη Θεσσαλία και τη Μαγνησία ένα χαμηλό βαρομετρικό που μπορεί να φέρει ισχυρές και βροχές και καταιγίδες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.