Μακρή: H ελληνική σημαία είναι η αγέρωχη ελληνική ψυχή, που το ανάστημά της μετριέται και αναμετράται μόνο με την ιστορία!

Σε μήνυμά της, η Ζέττα Μ. Μακρή, εκπρόσωπος της κυβέρνησης, στις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου αναφέρει «Στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, μοιράστηκα με τους παρευρισκόμενους τα μηνύματα της ελληνικής επανάστασης για ελευθερία και ανεξαρτησία, που πέρασαν, ξανά ζωντανά μπροστά από τα μάτια μας, μέσα από το βάδισμα των μαθητών, των συλλόγων, των Ενόπλων Δυνάμεων. Σε αυτήν την πορεία, πάντα πρώτη, η ελληνική σημαία, το ιερό σύμβολο του Έθνους.

Από χάρτινο σημαιάκι στη γιρλάντα των σχολείων μας, από μικρή σημαία με κοντάρι που καταλήγει σε σταυρουδάκι στα χέρια των μαθητών σε κάθε σχολική γιορτή στην Ομογένεια, από την σημαία που κράτα ο σημαιοφόρος και πλαισιώνουν οι παραστάτες, από κάθε σημαία στα μπαλκόνια στις γειτονιές της χώρας, στα χωριά, στα νησιά, στην ακριτική Ελλάδα η ελληνική σημαία είναι η αγέρωχη ελληνική ψυχή, που το ανάστημά της μετριέται και αναμετράται μόνο με την ιστορία!

Αυτήν την σημαία, αυτήν την δύναμη, αυτόν τον όρκο τιμούμε και ανανεώνουμε περήφανα!

Η επέτειος της Ελληνικής Επανάστασης και ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου κρατούν ισχυρούς τους δεσμούς της εθνικής συνείδησης και της ορθόδοξης πίστης και ενώνουν τις Ελληνίδες και τους Έλληνες όπου και αν βρίσκονται.

Χρόνια πολλά!».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.