Μαθητές του Γυμνασίου Ευξεινούπολης συγκέντρωσαν χρήματα για τη μικρή Βασιλική

Οι μαθητές του Γυμνασίου Ευξεινούπολης έδειξαν την ευαισθησία τους και την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο για άλλη μια φορά. Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2019-2020 οργάνωσαν διάφορες δράσεις και εξέδωσαν ημερολόγια με σκοπό να συγκεντρώσουν χρήματα για τις εκπαιδευτικές τους εκδρομές, οι οποίες λόγω του κορωνοιού δεν πραγματοποιήθηκαν.
Όπως έγινε γνωστό, «το σημαντικό ποσό χρημάτων που συγκεντρώθηκε, στο άκουσμα της περιπέτειας της μικρής Βασιλικής (που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας), οι μαθητές αποφάσισαν να το δωρίσουν για να βοηθήσουν στη σύντομη ανάρρωσή της. Την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020 ο Πρόεδρος του 15μελους Μαθητικού Συμβουλίου Γιαννούχος Χρήστος και το μέλος Καραγκούνης Κων/νος, με την παρουσία της Διευθύντριας Σταυραντώνη Μαρίας παρέδωσαν σε φιλικό πρόσωπο της οικογένειας τα χρήματα με τις καλύτερες ευχές όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας του Γυμνασίου Ευξεινούπολης. Συνομίλησαν με τη μικρή Βασιλική με βιντεοκλήση και της ευχήθηκαν καλή ανάρρωση.
Οι εκπαιδευτικοί και η Διευθύντρια του Γυμνασίου Ευξεινούπολης αισθάνονται υπερήφανοι για τους μαθητές που διαπαιδαγωγούν και παραδίδουν στην κοινωνία και τους συγχαίρουν για το ήθος και την πρωτοβουλία τους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.