Με επιτυχία οι εξετάσεις πιστοποίησης συγκολλητών από τον Σύνδεσμο Μεταλλουργών Μαγνησίας

Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου ο Σύνδεσμος Μεταλλουργών Μαγνησίας πραγματοποίησε και ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία την διενέργεια εξετάσεων για την Πιστοποίηση σε μεθόδους/διαδικασίες συγκόλλησης 16 Τεχνητών Συγκολλητών και τριών Επιχειρήσεων , μελών του Συνδέσμου, σύμφωνα με τα αυστηρότερα Ευρωπαϊκά και Διεθνή Πρότυπα του φορέα πιστοποίησης.
Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας “Αέρια Βορείου Ελλάδος” ( Αφοι Ιωάννου ) , υπό την επίβλεψη του Μηχανικού ΕΝ Επιθεωρητή Συγκολλήσεων , Βασίλη Τσιμπίδη.
Οι εξετάσεις αυτές αποτελούν το πρώτο βήμα για την πιστοποίηση των δεξιοτήτων των μελών και του προσωπικού που απασχολούνται στις επιχειρήσεις του Συνδέσμου. Επόμενος στόχος του Συνδέσμου σύμφωνα με το σχεδιασμό της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών , είναι η πιστοποίηση των επιχειρήσεων σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. ο Σύνδεσμος ευχαριστεί την εταιρεία για τη φιλοξενία, την πρόεδρο της ΟΕΒΕΜ κ. Δώρα Καναβιτσά και τον πρόεδρο της ΟΕΒΕ Ημαθίας κ. Λάζαρο Ασλανίδη για την παρουσία τους κατά την διαδικασία πιστοποίησης των επαγγελματιών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.