Με συννεφιές συνέχεια στη Μαγνησία…

Σύμφωνα με τον «ΕΜΕΣ Αλέξανδρος Τακούδης»

Με λίγες συννεφιές κυρίως το Σάββατο, αλλά και την ερχόμενη Τρίτη και βροχές, μόνο την Δευτέρα, θα συνεχιστεί το σκηνικό το καιρού στη Μαγνησία, τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τον «ΕΜΕΣ Αλέξανδρος Τακούδης».

Πιο συγκεκριμένα, για σήμερα Παρασκευή ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι ανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03…16 οC.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με λίγες συννεφιές, που στα ανατολικά και στις Σποράδες θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03…16 οC.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, οι άνεμοι νοτιοανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03…16 οC.

Την ερχόμενη Δευτέρα, αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν παροδικές βροχές, οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι έως ισχυροί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -01…12 οC.

Οι ενδείξεις για την Τρίτη σε επίπεδο Θεσσαλίας, δείχνουν ότι ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με λίγες συννεφιές, πυκνότερες τοπικά στο ξεκίνημα της μέρας. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο μέτριοι έως ισχυροί, ενώ η θερμοκρασία σε πτώση 08…10 οC.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος με λίγες τοπικές συννεφιές. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι. Η θερμοκρασία σε άνοδο 10…12 οC.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.