Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στον Χρ. Μπουκώρο: Παραμένει και ενισχύεται η Ταξιαρχία Πεζοναυτών, με έδρα τον Βόλο

Για προσωπική δικαίωση, κάνει λόγο ο βουλευτής Μαγνησίας

Παραμένει στη Νέα Ιωνία και ενισχύεται επιχειρησιακά μετά τις αποφάσεις για τον μόνιμο ελλιμενισμό αρματαγωγών στο λιμάνι του Βόλου η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών, όπως έκανε γνωστό επίσημα, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ σε συνάντησή του με τον βουλευτή Χ. Μπουκώρο.
Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, “δεκτός από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Κωνσταντίνο Φλώρο έγινε σήμερα, στο Αρχηγείο Ενόπλων Δυνάμεων, ο βουλευτής Μαγνησίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Χρήστος Μπουκώρος.
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ενημέρωσε τον βουλευτή Μαγνησίας για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. Ο κ. Φλώρος διαβεβαίωσε τον βουλευτή για το αξιόμαχο των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και το υψηλότατο ηθικό τους.
Σχετικά με την 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών και τις τελευταίες αποφάσεις για τον μόνιμο ελλιμενισμό αρματαγωγών στο λιμάνι του Βόλου, κίνηση που ενισχύει την Ταξιαρχία Πεζοναυτών, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ υπογράμμισε συγκεκριμένα: «Η απόφασή μας για ενίσχυση της Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, με έδρα τον Βόλο, υπαγορεύεται από καθαρά επιχειρησιακούς λόγους. Η γεωγραφική θέση της περιοχής και η ύπαρξη συγκεκριμένων μονάδων στο κέντρο της Ελλάδος καθιστούν την απόφασή μας αυτή επιβεβλημένη».
Ο βουλευτής Χρήστος Μπουκώρος στο τέλος της μακράς συνάντησης ευχαρίστησε θερμά τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για την ενημέρωση και προέβη στην εξής δήλωση: «Η πίστη μας στο αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων είναι ακλόνητη. Η πανάξια πολιτική και στρατιωτική ηγεσία τις καθοδηγεί και ο ελληνικός λαός τις στηρίζει.
Αναφορικά με τα όσα ο αξιότιμος Αρχηγός μού ανέφερε για την 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών, αποτελούν μια προσωπική δικαίωση για τα όσα σθεναρά υποστήριζα από το 1996 ως δημοσιογράφος και τα τελευταία πέντε χρόνια ως βουλευτής. Η απόφαση της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων αποτελεί ταυτόχρονα και μία αποστομωτική απάντηση σε όσους αστήρικτα, τόσα χρόνια, διατράνωναν ότι τα κριτήρια παραμονής της Ταξιαρχίας στον Βόλο είναι καθαρά τοπικιστικά και ότι γίνεται το χατίρι κάποιου ή κάποιων βουλευτών.
Είναι πλέον υποχρέωση της τοπικής κοινωνίας, όλων μας, κοινοβουλευτικών, Οργανισμού Λιμένος, Δήμου Βόλου και Περιφέρειας, να συνδράμουμε με όλες τις δυνάμεις μας, ώστε να υλοποιηθεί τάχιστα η ενίσχυση της Ταξιαρχίας, όπως η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος αποφάσισαν».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.