Με τους ομογενείς της Χειμάρρας συναντήθηκε ο Χρήστος Μπουκώρος

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Σε κλίμα έντονης συγκίνησης, στο πλαίσιο του ταξιδιού του για τη διάσκεψη του Παγκόσμιου Οργανισμού Τροφίμων στα Τίρανα, ο βουλευτής Μαγνησίας και Πρόεδρος της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου Χρήστος Mπουκώρος, συναντήθηκε στην Χειμάρρα με δεκάδες μέλη του κόμματος Ομόνοια της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας, ενώ επισκέφτηκε και πολλές περιοχές όπου ζουν ομοεθνείς μας (Άγιοι Σαράντα, Αυλώνα κτλ), όπως αναφέρει σε δελτίο Τύπου, που εξέδωσε.

Ειδικότερα, «στη συνάντηση στη Χειμάρρα, όπου συμμετείχε και ο πατέρας του Ευρωβουλευτή Φρέντι Μπελέρη, εξετάστηκαν τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι ομοεθνείς μας. Ο Βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος, δεσμεύτηκε να μεταφέρει στους αρμόδιους υπουργούς τα ζητήματα που συζητήθηκαν και στο πλαίσιο των διακρατικών σχέσεων με την Αλβανία, να βρουν το δρόμο της επίλυσης.
Το ταξίδι αυτό, αποτέλεσε βίωμα και προσκύνημα σε πανάρχαιους Ελληνικούς τόπους καθώς και επαφή με ένα κομμάτι του Ελληνισμού που αντιστέκεται, δημιουργεί και προκόβει κάτω από αντίξοες συνθήκες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.