Μέχρι την Παρασκευή δηλώσεις ζημίας στον ΕΛΓΑ στο Δ. Ζαγοράς – Μουρεσίου

Καλούνται οι παραγωγοί που οι καλλιέργειες τους έπαθαν ζημιά Από την έντονη βροχόπτωση που έπληξε τις κοινότητες Ξουριχτίου, Τσαγκαράδας, Μουρεσίου, στις 10 Οκτωβρίου 2021 να προσέλθουν στο δημαρχείο στην Τσαγκαράδα να υποβάλλουν σχετικές δηλώσεις προς τον ΕΛΓΑ, μέχρι την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τη σχετική δήλωση ζημίας το συντομότερο δυνατόν και να έχουν μαζί τους οπωσδήποτε δήλωση καλλιέργειας στην οποία αναφέρεται ότι τα κτήματα για τα οποία γίνεται δήλωση ζημίας, είναι ασφαλισμένα.
Επίσης, καλούνται οι παραγωγοί των Τοπικών Κοινοτήτων Αγ. Δημητρίου και Κισσού των οποίων οι καλλιέργειες επλήγησαν από την έντονη την 10/10/2021 να προσέλθουν στο Δημαρχείο της Τσαγκαράδας για να υποβάλλουν σχετικές δηλώσεις ζημιάς προς τον ΕΛ.Γ.Α μέχρι την Παρασκευή 22/10/2021. Εκπρόθεσμες δηλώσεις δεν θα λαμβάνονται υπόψη από τον ΕΛ.Γ.Α
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους οπωσδήποτε την τελευταία δήλωση ΟΣΔΕ. Τα τέλη εκτίμησης ανέρχονται σε 0,10 € το δέντρο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.