Mία ξεχωριστή, ιστορική και συγκινητική μέρα για την κατασκήνωση Πηλίου

Μετά από εννιά μήνες από την κακοκαιρία Ντάνιελ, που κατέστρεψε μεγάλο μέρος της παρόχθιας έκτασης της Κατασκήνωσης, μετά από εννιά μήνες συγκινητικής προσπάθειας εθελοντών και επαγγελματικών στελεχών, με τη στήριξη μηχανικών, φίλων, γονέων, μελών της Χ.Α.Ν.Θ., του περίγυρου της Οργάνωσης, βρεθήκαμε μαζί με τους συντελεστές των έργων αποκατάστασης και τις τοπικές αρχές, για την παρουσίαση των έργων, και ιδίως του μεγάλου έργου αποκατάστασης των πρανών, λίγες μέρες πριν το άνοιγμα της κατασκήνωσης.

Η 17η Ιουνίου, αποτελεί ημέρα ορόσημο, καθώς σηματοδοτεί το τέλος μιας δύσκολης περιόδου και την αρχή μιας νέας, γεμάτης ελπίδα και αισιοδοξία. Η προσπάθεια που κατεβλήθη από όλους όσοι συμμετείχαν στην αποκατάσταση της κατασκήνωσης, υπήρξε συγκινητική και αξιοθαύμαστη. Με σκληρή δουλειά, αφοσίωση και συνεργασία, καταφέραμε να αποκαταστήσουμε την φυσική ομορφιά και την λειτουργικότητα του χώρου, προσφέροντας ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον για όλα τα παιδιά και τους συντελεστές της κατασκήνωσης.

Η συνδρομή όλων – επαγγελματιών, εθελοντών, μελών, γονέων, φίλων της κατασκήνωσης ακόμα και των κατασκηνωτών της, καθώς και η αδιάκοπη εργασία των εθελοντών και των επαγγελματικών στελεχών, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και αποδεικνύουν τη δύναμη της συλλογικής προσπάθειας.

Η Κατασκήνωσή μας, είναι έτοιμη να υποδεχτεί και πάλι τα παιδιά και να τους προσφέρει μοναδικές εμπειρίες και αξέχαστες στιγμές. Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην αποκατάσταση και ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας τη χαρά και τη συγκίνηση αυτής της ξεχωριστής ημέρας.

Στη φωτογραφία εικονίζονται: Μανώλης Καρράς, υδραυλικός μηχανικός -μελετητής οριοθέτησης υδατορέματος, Γιώργος Παπαργύρης, στατικός μηχανικός – μελετητής αποκατάστασης πρανών, Άκης Τσιούρας, πολιτικός μηχανικός – υπευθυνος έκδοσης αδειών, Νίκος Καμπούρης, Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Μουρεσίου, Γιάννης Σωσσίδης,  Πρόεδρος Δ.Σ. Χ.Α.Ν.Θ. – Αντιπρόεδρος Δ.Ε. Ε.Σ. Χ.Α.Ν., Κώστας Καραγεωργίου, Δήμαρχος Ζαγοράς Μουρεσίου, Γιάννης Τσαμαντιώτης, εργολάβος έργων αποκατάστασης, Δημήτρης Κίνης, μηχανικός – επιβλέπων έργων αποκατάστασης, Σπύρος Πυλαρινός, μηχανικός- τεχνικός σύμβουλος έργων αποκατάστασης, Αντιγόνη Καρδούλα, μηχανικός – μελετητής αποκατάστασης πρανών, Νίκος Καιρίδης, μηχανικός, Πρόεδρος ΟΔΓΕ Α.Ε., τεχνική σύμβουλος και επιβλέπουσα του έργου αποκατάστασης πρανών, Κώστας Μαργαρίτης, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ύδρευσης του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου,  Νίκος Δουβής, εθελοντής Χ.Α.Ν.Θ. – παλαιός κατασκηνωτής, Τζωρτζίνα Χριστοδούλου, δημοτική σύμβουλος του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα πολιτισμού κ.λπ., Θανάσης Μητσικώστας, τοπογράφος μηχανικός – μελετητής τοπογραφικού κατασκήνωσης, Ελένη Αθανασιάδου, Γενική Γραμματέας Δ.Σ. Χ.Α.Ν.Θ.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.