Microbirth: Τα μυστικά του τοκετού…

Το Microbirth αποτελεί ένα μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ, το οποίο εξετάζει τη γέννα με έναν εντελώς καινούριο τρόπο: μέσα από τον φακό του μικροσκοπίου. Βάσει της πρόσφατης επιστημονικής έρευνας, η ταινία αποκαλύπτει ότι ο τρόπος γέννησης θα μπορούσε να έχει σημαντικές επιδράσεις τόσο στην υγεία ενός ανθρώπου καθ’όλη τη διάρκεια της ζωής του όσο και στο μέλλον της ανθρωπότητας.
Με αφορμή την Παγκόσμια πρεμιέρα του Μicrobirth, που αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον χιλιάδων θεατών ανά τον κόσμο, διοργανώνεται ανάλογη εκδήλωση στον Βόλο, το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:00 στο Κέντρο Ερίγηρυς Κλειώ Λαούδη Λ.Αθηνών 84 3ος όροφος.
Το πλαίσιο την εκδήλωσης θα παρουσιαστεί από την Αλίκη Καζάκη Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και φοιτήτρια ΤΕΙ Μαιευτικής. Η διάρκεια του Microbirth είναι περίπου 70 λεπτά.Η είσοδος είναι ελεύθερη.Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του ENCA Hellas (Ελληνικό Δίκτυο για τον Σεβασμό στη γέννα). Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ταινία είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο: http://microbirth.com. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση στην πόλη του Βόλου:6983503947

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.