Μητρώο φαρμακευτικής αγωγής αγωγής εκτροφής μελισσών

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων ανακοινώνει στους μελισσοκόμους ότι με βάση την αριθμ. 282371/2006 ΚΥΑ όλες οι εκτροφές μελισσών οφείλουν να τηρούν Μητρώο Φαρμακευτικής Εκτροφής (ΜΗΦΑΕ) προκειμένου να διασφαλίζεται ο υγειονομικός έλεγχος της ποιότητας του παραγομένου προϊόντος.

Όσοι μελισσοκόμοι δε διαθέτουν ΜΗΦΑΕ, ανεξαρτήτως δυναμικότητας της εκτροφής τους , ενημερώνονται ότι πρέπει, στα πλαίσια της διαδικασίας θεώρησης των μελισσοκομικών τους βιβλιαρίων ή της υποβολής αίτησης συμμετοχής τους στις δράσεις 3.1 – Εξοπλισμός για την διευκόλυνση των μετακινήσεων και 3.2- Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας, να παραλαμβάνουν για να συμπληρώνουν το σχετικό έντυπο ΜΗΦΑΕ είτε από το Κέντρο Μελισσοκομίας ή τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας Μαγνησίας.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και στο τηλ. 2421352432 και στο Μελισσοκομικό Κέντρο Θεσσαλίας -Ανθίμου Γαζή 142 και στο τηλ 2421032946 κ. Ευθυμίου Ευαγγελή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.