Νέα χιονόπτωση στο Πήλιο

Φωτογραφία Αρχείου
Ανοικτό το οδικό δίκτυο, απαραίτητη σε σημεία η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων

Χιονόπτωση σημειώνεται και πάλι από τις πρωϊνές ώρες, σε διάφορα σημεία του ορεινού όγκου της Μαγνησίας, ενώ απαραίτητη κρίνεται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στο ορεινό οδικό δίκτυο, στο οποίο επιχειρούν αρκετά μηχανήματα της Π.Ε. Μαγνησίας.
Με τα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ δε σημειώθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς ξεκίνησαν όλα κανονικά. Για τη Ζαγορά ωστόσο, δεν έγινε μέσω Χανίων, αλλά μέσω Μηλεών, ενώ για το Κεραμίδι, το λεωφορείο ακολουθούσε το εκχιονιστικό προκειμένου να είναι ανοικτός ο δρόμος.
Τo Xιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου άνοιξε από την προηγούμενη Παρασκευή «τις πύλες του» και πέρα απ΄ τους πανελλήνιους αγώνες Χιονοδρομίας υποδέχθηκε και αρκετούς επισκέπτες.Σήμερα τελικά και ενώ ήταν προγραμματισμένο να παραμείνει ανοικτό, είναι κλειστό, λόγω χιονοθύελλας που πλήττει την περιοχή.
Για σήμερα στο νομό μας, ωστόσο σύμφωνα με τον ΕΜΕΣ Αλέξανδρος Τακούδης, ο καιρός στην πορεία της ημέρα, θα είναι σχεδόν αίθριος, οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο έως ισχυροί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -02…04 οC.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.