Νεκρός 54χρονος οδηγός νταλίκας στο Αερινό

Τραυματίστηκε στο πόδι σε τροχαίο και κατέληξε λόγω αιμαρραγίας

Την τελευταία του πνοή άφησε στο Νοσοκομείο, λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας, ένας 54χρονος οδηγός νταλίκας, μετά από τροχαίο ατύχημα, που έγινε στις 11 το πρωί, στην εθνική οδό, στο ύψος του κόμβου Αερινού, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Ο 53χρονος οδηγούσε επικαθήμενο όχημα (ψυγείο) και ακινητοποιήθηκε στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης, λόγω βλάβης και ενώ βγήκε από το όχημα και το επισκεύαζε, μια δεύτερη νταλίκα, που οδηγούσε ο 46χρονος, έπεσε στο πίσω τμήμα του σταματημένου φορτηγού.
Λόγω της σύγκρουσης ο 54χρονος τραυματίσθηκε στο δεξί πόδι, και άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου κατέληξε, συνεπεία ακατάσχετης αιμορραγίας.

Σε αμφότερα τα εμπλεκόμενα οχήματα, προκλήθηκαν υλικές ζημιές καθώς επίσης και στις μεταλλικές μπάρες ασφαλείας. Από τους Αστυνομικούς του Τ.Τ Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Μαγνησίας, πραγματοποιήθηκε σε αμφότερους τους ανωτέρω οδηγούς, έλεγχος μέθης με την ειδική ηλεκτρονική συσκευή (αλκοολόμετρο) με αρνητικό αποτέλεσμα, ενώ η κυκλοφορία και η οδήγηση των εμπλεκόμενων οχημάτων είναι νόμιμη.

Ο 46χρονος συνελήφθη, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή για τον 54χρονο. Προανάκριση ενεργείται από το Τ.Τ Αυτοκινητόδρομων ΠΑΘΕ Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.