Νίκος Χαυτούρας: «Μονόδρομος η επιλογή Αγοραστού για το ευρύτερο συμφέρον της Θεσσαλίας»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Στηρίζει την άποψη της επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωμένοι Θεσσαλοί» Ελ. Τζανακούλη

Την στήριξή του στο πρόσωπο του Κώστα Αγοραστού εκφράζει σε ανακοίνωσή του ο νεοεκλεγείς περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ενωμένοι Θεσσαλοί» κ. Νίκος Χαυτούρας, τηρώντας «τη γραμμή» της παράταξης και την απόφαση της επικεφαλής Ελευθερίας Τζανακούλη. Ο κ. Χαυτούρας στην ανακοίνωσή του τονίζει πως η επιλογή του Κώστα Αγοραστού είναι μονόδρομος για το συμφέρον της Θεσσαλίας, ενώ για τον Δημήτρη Κουρέτα σχολιάζει ότι δεν αποτελεί εγγύηση για το μέλλον της Θεσσαλίας, ειδικά αυτή τη χρονική στιγμή.

Η δήλωσή του

«Καλούμαι  να επιλέξω ανάμεσα στον κο Κουρέτα  και στον νυν Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό. Δυστυχώς, γύρω από τον πρώτο έχει μαζευτεί  η νομενκλατούρα των παλαιών κομματικών μηχανισμών μέσα από στελέχη που τον πλαισιώνουν  και πορεύονται με εμπάθεια. Αυτοί οι παλαιοκομματικοί θα τον αποστερούν συνεχώς από την δυνατότητα ελεύθερων επιλογών. Ο δεύτερος έχει κριθεί επανειλημμένως από τους πολίτες της Θεσσαλίας σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις και διαθέτει αναμφισβήτητα εμπειρία και γνώσεις.

Ως εκ τούτου,  ως άνθρωπος που δίνει καθημερινά  αγώνες για τον συνάνθρωπο και την κοινωνία και μάλιστα με κόστος αλλά  και ως γιατρός πιστεύω ότι η επιλογή Κουρέτα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελέσει  εγγύηση για το μέλλον της Θεσσαλίας ειδικά αυτή την ιδιαίτερη  χρονική στιγμή . Ο νυν Περιφερειάρχης φαίνεται πως αναγνώρισε τα λάθη του στο βαθμό που του αναλογούν, και ήταν ο μόνος εκ των δύο, που έδειξε πνεύμα συναίνεσης και συνεργασίας υιοθετώντας  προτάσεις του συνδυασμού μας.

Σε ότι  με αφορά έμαθα να πορεύομαι πάντα στη ζωή μου  με εντιμότητα και ειλικρίνεια. θα είμαι πάντα στις επάλξεις, θα ορθώνω ανάστημα, θα μάχομαι και θα συμπορεύομαι με τις προτάσεις που αποσκοπούν  μόνο στο συμφέρον του τόπου μας δίχως συμβιβασμούς. «Οι ψηφοφόροι δεν είναι πρόβατα». Κάθε ψηφοφόρος  έχει την δική του ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ και δεν κατευθύνεται από κανέναν. Οι άνθρωποι που με στηρίζουν και με ψηφίζουν όλα αυτά τα χρόνια έχουν και κρίση και άποψη και μπορούν να αποφασίζουν από μόνοι τους για το τι θα πράξουν. Σε προσωπικό επίπεδο όμως, θεωρώ πως την κρίσιμη αυτή χρονική στιγμή χρειάζονται υπεύθυνες παρεμβάσεις και πράξεις που δεν θα υπονομεύσουν την ανάπτυξη και την χρηματοδότηση αυτού του τόπου. Η επιλογή Αγοραστού κατ’ εμέ αποτελεί μονόδρομο για το ευρύτερο συμφέρον της Θεσσαλίας».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.