Νότιο Πήλιο: Καταρτίζονται κατάλογοι αναδόχων για έργα

Καταλόγους αναδόχων έργων, με τη διαδικασία απευθείας ανάθεσης, μέσω δημόσιας ηλεκτρονικής κλήρωσης για το 2020, καταρτίζει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Νοτίου Πηλίου.
Για τον λόγο αυτό καλεί κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να περιληφθεί στους καταλόγους να υποβάλλει σε διάστημα 20 ημερών σχετική αίτηση, υπεύθυνη δήλωση και πίνακα στοιχείων οικονομικού φορέα, τα οποία πρέπει να είναι ψηφιακά υπογεγραμμένα, ενώ θα πρέπει να προσκομίσουν και φωτοαντίγραφο του εργοληπτικού τους πτυχίου Μ.Ε.Ε.Π. ή βεβαίωση εγγραφής στα Περιφερειακά Μητρώα, το οποίο να είναι σε ισχύ και να αποδεικνύει ότι υπάρχουν τα απαραίτητα προσόντα για να συμπεριληφθούν στον υπό σύνταξη κατάλογο.
Τα παραπάνω υποβάλλονται μέσα σε σφραγισμένο φάκελλο προς το Πρωτόκολλο του Δήμου (Διεύθυνση: Αργαλαστή, Τ.Κ. 37006) , έξω από τον οποίο θα αναγράφονται με κεφαλαία γράμματα τα πλήρη στοιχεία του ενδιαφερομένου και επιπλέον: ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ “ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΤΑΛΟΓΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΜΕΝΩΝ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΡΓΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 118 ΤΟΥ Ν. 4412/2016”, είτε αυτοπροσώπως είτε ταχυδρομικά (σφραγίδα Ταχυδρομείου) είτε με υπηρεσία ταχυμεταφοράς έως τις 30 Ιανουαρίου 2020. Επίσης μπορούν να αποσταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: [email protected].

Οι κατηγορίες έργων αφορούν σε Ανελκυστήρες, Βιομηχανικά και Ενεργειακά, Γεωτρήσεις, Ειδικές Μονώσεις, Ηλεκτρομηχανολογικά, Ηλεκτρονικός Εξοπλισμός, Καθαρισμός και Επεξεργασία Νερού και Υγρών, Στερεών και Αέριων Αποβλήτων, Οδοποιία, Οικοδομικά, Υδραυλικά και Πράσινο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.