Χώρος για προσωρινή εξυπηρέτηση σκαφών στον Πλατανιά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Οριοθετεί το Λιμεναρχείο Βόλου για να μη δημιουργείται πρόβλημα στο αλιευτικό καταφύγιο

Απόφαση για οριοθέτηση χώρου, όπου θα προσδένουν προσωρινά σκάφη για να εξυπηρετούνται στον Πλατανιά, εξέδωσε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου και δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 2804Β’/6-9-2016, μετά τα προβλήματα που υπήρχαν με σκάφη που για να εξυπηρετηθούν προσωρινά, έδεναν στο αλιευτικό καταφύγιο, που προορίζεται μόνο για αλιευτικά σκάφη.
Με την απόφαση καθορίζεται ελεύθερος χώρος 20 μ. στην άκρη της προβλήτας του αλιευτικού καταφυγίου, στον οποίο θα μπορούν να δένουν προσωρινά πλωτά σκάφη του Λιμενικού, τουριστικά σκάφη, θαλάσσια ταξί και σκάφη μεταφοράς ασθενών, ιστιοφόρα και άλλα σκάφη.

Στο μεταξύ, 48ωρη απεργία έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδίας που αρχίζει στις 6 το πρωί αύριο Πέμπτη, μέχρι τις 6 το πρωί του Σαββάτου. Για τα επιβατηγά – οχηματαγωγά πλοία και τα ταχύπλοα σκάφη που εκτελούν το δρομολόγιο Βόλος – νησιά Σποράδων, θα αποφασιστεί αν θα συμμετάσχουν στην κινητοποίηση αύριο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.