Συγκέντρωση διαμαρτυρίας προγραμματίζουν για την ερχόμενη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στις 10.30 το πρωί το Τοπικό Συμβούλιο Αργαλαστής και ο Σύλλογος Εργαζομένων Κέντρων Υγείας Ν. Μαγνησίας, με αφορμή το αίτημα του ΕΚΑΒ για να του δοθεί το καινούργιο ασθενοφόρο του τοπικού Κέντρου Υγείας.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, με την επικύρωση από τη Διοίκηση του ΕΚΑΒ της παράδοσης – παραλαβής του ασθενοφόρου οχήματος του Κ.Υ. Αργαλαστής και τη μη υπογραφή τους από τη διευθύντρια του Κέντρου Υγείας, ο δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο, το Τοπικό Συμβούλιο, οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, οι φορείς και οι κάτοικοι Ν. Πηλίου διαμαρτύρονται έντονα στην προοπτική αντικατάστασης ενός καινούργιου οχήματος (ΕΣΠΑ) με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, με ένα παλαιότερο όχημα.
«Αίτημα όλων είναι η πρόσληψη ενός ακόμη οδηγού για να μπορούν να καλύπτονται όλες οι βάρδιες», αναφέρεται στην ανακοίνωση, ενώ υπογραμμίζεται ότι η συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα γίνει έξω από το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, τη Δευτέρα 24-10-2016 και ώρα 10.30 π.μ. «για να αποτρέψουμε να μας πάρουν το ασθενοφόρο και να σταματήσουν να υποβαθμίζουν ακόμη περισσότερο τη δημόσια υγεία και να παίζουν με τη ζωή των κατοίκων της περιφέρειας».































