Ενημέρωση σήμερα στην Αργαλαστή για προστασία απ΄τα κουνούπια

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Το Κέντρο Κοινότητας Νοτίου Πηλίου σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, αναγνωρίζοντας τους κινδύνους που ενέχει το τσίμπημα των κουνουπιών, καθώς μπορούν να μεταδώσουν διάφορα νοσήματα, όπως η ελονοσία και η λοίμωξη του Δυτικού Νείλου πραγματοποιούν μία δράση ενημέρωσης σήμερα Τρίτη 30 Ιουλίου από τις 10:00 έως τις 12:00 στην κεντρική στάση λεωφορείων στην Αργαλαστή, για τα μέτρα προστασίας από τα τσιμπήματα των κουνουπιών.
Θα δοθεί έμφαση στην ατομική προστασία των πολιτών που επιτυγχάνεται με τη χρήση κατάλληλων ρούχων και εντομοαπωθητικών, για τον λόγο αυτό θα διανεμηθούν δωρεάν έντυπα ενημερωτικά και αντικουνουπικά.
Η ομάδα της δράσης αποτελείται από τους: Σδρόλια Βασιλική-ΤΕ επισκεπτριών Υγείας-Υπ/νη του προγράμματος, ΝεοκλείαΧονδρογιάννη – ΠΕ Διαιτολογίας, Δέσποινα Θεοδώρου – ΤΕ Κοινωνικής Εργασίας και Μαρία Ζώγα –ΠΕ Ψυχολογίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.