Νέες καταγγελίες στην Εισαγγελία- Μεγάλο το πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά στα Καλά Νερά

φωτογραφία αρχείου
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Για αγέλες που τρομοκρατούν πεζούς και οδηγούς

Μεγάλο είναι το πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά στα Καλά Νερά, θέμα για το οποίο είναι σε εξέλιξη προκαταρκτική της Εισαγγελίας Βόλου, ενώ τα παράπονα των πολιτών στην υπηρεσία συνεχίζονται, για αγέλες σκύλων που κυκλοφορούν στην περιοχή, τρομοκρατώντας πεζούς και οδηγούς, ειδικά δικύκλων.

Το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, η πλειοψηφία των αναφορών που κατατίθενται αφορά στην περιοχή των Καλών Νερών στο Νότιο Πήλιο, όπου, στις 16 Αυγούστου, μία γυναίκα έπεσε θύμα επίθεσης από δύο αδέσποτα, που την έριξαν από το δίκυκλό της και την τραυμάτισαν στο πόδι. Τότε, η Εισαγγελία Βόλου είχε δώσει εντολή να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση ώστε να διερευνηθεί η αναζήτηση τυχόν ευθυνών.

Με αφορμή τις νέες καταγγελίες που δείχνουν ότι το πρόβλημα παραμένει και μεγαλώσει, θα γίνει νέα διερεύνηση της υπόθεσης, ο Δήμος Ν. Πηλίου θα κληθεί να δώσει διευκρινήσεις για την ενέργειες που έκανε για την περισυλλογή των αδέσποτων, ενώ αν κριθεί απαραίτητο θα ζητηθεί νέα αυτοψία και ίσως συμπληρωματικές καταθέσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.